![]() |
Re: Renault 5 GTR EBS Cabrio
toate la timpul lor
|
foarte frumos :)
cabrio am mai vazut unul pe langa magazinul unirea acum nu prea stiu cate modele de cabrio sunt. sa-l stapanesti sanatos. |
ieri am asamblat cutia de turbo, azi am montat-o pe motorul care era pregatit de cateva zile si azi am si montat motorul pe masina :)
electrica e gata... traseul de apa este aproape gata, cel de ulei la fel, mai trebuie cateva furtunele la recuperatoru de ulei..., mai trebuie reglati tachetii, fixata planetara din dreapta, montate tzevile de benzina, pompa electrica de benzina, filtre de benzina, intercooler, radiator, schimbati pivotii si capetele de bara, reglata directia, schimbata puntea spate, lasata din puntea spate, alte amortizoare in spate si cred ca mai sunt dar nu imi dau seama acum :) ideea principala e ca are motor turbo pe ea :) |
in alte cuvinte e aproape tzipla :P
|
fraiera.....
|
e rupere fraiera !!dar cel mai important lucru care ma intereseaza pe mine:fiind cabrio mai zdrangane plastice prin ea,portbagaju ceva?
|
nu zdrangane nimic... :) e din '90 masinutza... e bine inchegata... inca :)
|
Dar totusi cred ca are un tzacanit intre volan si pedale, sau gresesc?
|
are un tzacanit intre scaun si volan :)
|
:))) asta este clar....
|
masina si-a spus primele cuvinte acum 30 minute :)
nu se stinge becul de la baterie dar asta se rezolva cumva... candva... acum urmeaza cele mai naspa operatii.... toba si conductele de benzina de la rezervor.... |
Quote:
|
frumos si fara toba... :)
|
a cantat masinutza... a vazut magheru sambata seara. totu bine si frumos. mai are nevoie de electrica pentru electro-ventilator insa am avut o surpriza neplacuta cu cutia... s-a blocat in 2 viteze... foarte ciudat... ramane de vazut...
|
ultimele noutati...
joi am dat motor + cutie jos vineri am demontat cutie... rulment spart... curatat tot de span... reasamblat cutie... sambata am montat tou inapoi pe masina si merge tot bine si frumos duminica am plimbat masina un pic estetic: grila de GTT Ph.1, plastice spate sub stopuri negre, faruri cu oglinda exterioara neagra https://i257.photobucket.com/albums/h...o/20102008.jpg mai urmeaza sa vopsesc bara spate si unul din praguri :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:20. |
- Copyright 2026 4Tuning