Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Intalnire Crazy Drivers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/8425-intalnire-crazy-drivers.html)

mertan 07-10-05 23:00

daca

Al3xxx 16-10-05 20:35

da nu povesteste nimeni ce sa intamplat azi la intalnirea crazy drivers
sau e prea devreme

xBoGDaNx 16-10-05 20:44

pai.. ce sa zici... o fost prea marfa ca sa descrii in cuvinte ;)

83SOF 17-10-05 02:14

S-a coborat Isus din ceruri, sau ai avut vreo revelatie si te-ai convertit la buddhism ? Daca nu ai cumva lipsuri la capitolul limba romana sunt sigur ca ai putea sa scrii doua - trei randuri concise si sa spui ce a fost.

Poate totusi ne ilumineaza cineva - aleks, vali ?

mertan 17-10-05 08:41

83sof. lasa ca preiau eu stafeta. a fost foarte frumos. mai intai ne-am adunat totzi la petron acolo in fatza spitalului, apoi am mers jos langa stadion pentru o sedintza foto. dupaia am fost undeva sa ne distram cu totzii si apoi am mers in subwai. :D :D :D
au mai fost si alte chestii amuzante. o sa apara si ele pe parcurs.

codrin44 17-10-05 12:26

cam asa.a fost o intalnire spontana,cu farmecul specific.
masinile:bmw 320,porche,fiat coupe,seat leon,ford capri mk1,cielo,vectra B.
persoane-aprox 25(poate mai putin)
program:-\"salut,tu esti ala,...aha....eu sunt asta, il stii pe ala? te-ai dat cu nu stiu care? ce i-ai facut la masina?cat ai bagat? etc......\"
dupa care s-a mers la o plimbare,doi cate doi, si gata.
sunt de pus fotografii si care vrea sa-si puna si-un filmulet.
concluzia e ca merita efortul de a infiinta o comunitate macar de dragul de a merge impreuna la o cafea, azi in BC maine-n IS,NT sau SV.

aleks 17-10-05 12:38

daca tinem cont de faptul ca multi dintre noi ne vedeam pentru prima data, consider intalnirea ca foarte reusita.
macar din prisma faptului ca ... plimbarile paralele au mai lamurit ceva din capacitatile masinilor...
eu am ramas sincer placut impresionat de intalnire, si de faptul ca s-a putut organiza intr-adevar intre prieteni, fara fite si aere inutile.
multumim pentru ajutor vali, stii pentru ce...
tin sa multumesc baietilor din piatra, din iasi si din suceava, care au facut ore pe drumuri, si kilometri multi, doar pentu a fi prezenti la bacau.
sa speram ca a fost o intalnire ce a creionat mai bine identitatea clubului, si ca data viitoare vom fi mai multi, si, sper eu, cu mai multe masini.

Al3xxx 17-10-05 18:05

pai inseamna ca am pierdut ceva pt ca nu am putut ajunge ,dar poate o sa mai fie vreo intalnire

DASCALUGABRIEL 20-10-05 22:09

Re:

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"codrin44\"
cam asa.a fost o intalnire spontana,cu farmecul specific.
masinile:bmw 320,porche,fiat coupe,seat leon,ford capri mk1,cielo,vectra B.
persoane-aprox 25(poate mai putin)
program:-\"salut,tu esti ala,...aha....eu sunt asta, il stii pe ala? te-ai dat cu nu stiu care? ce i-ai facut la masina?cat ai bagat? etc......\"
dupa care s-a mers la o plimbare,doi cate doi, si gata.
sunt de pus fotografii si care vrea sa-si puna si-un filmulet.
concluzia e ca merita efortul de a infiinta o comunitate macar de dragul de a merge impreuna la o cafea, azi in BC maine-n IS,NT sau SV.

plimbare doi cite doi? :lol: da intr-adevar a meritat !let's do that again

aleks 21-10-05 12:16

pai se stie, urmatoarea intalnire e pe 6. cine vrea sa vina, kiar dak nu e din club, este invitat: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=272320#272320

SV-05-YBG 26-10-05 10:52

Pe cine trebuie sa mituiesc pentru a putea sa intru si eu in posesia anumitor filmuletze?

mertan 26-10-05 11:57

mai stefan potxzi apela la aleks. el are cdiu. dar o sal aducem la intalnire.

TOYOTA SUPRA????????????????????????????ESTI NEBUN.

SV-05-YBG 26-10-05 16:32

Adica ce vrei sa insinuezi?

aleks 26-10-05 18:01

stefan, da-mi buzz : aleksandru2000 pe y.m.
pentru tine se rezolva la foc automat :wink:

mertan 26-10-05 21:30

te-ai razgandit pana la urma. e coooool masina.

All times are GMT +2. The time now is 04:55.

- Copyright 2026 4Tuning