![]() |
Re:
Quote:
Pt mine conteaza acum sa fie in linie si sa mearga foarte repede. |
Motorul se concerva si a venit randul transmisiei.
Transmisia va fi de strada cu veleitati sportive de motorsport. Pretul nu conteaza insa calitatea conteaza enorm. |
Re:
Quote:
Designul masini mele va fi ceva de genul celei de Nu-mi plac kiturile incarcate care nu aduc rol functional sau aerodinamic. |
Se va pregati un articol amanuntit care va fi expus pe internet legat de masina mea.
Va rog sa ma scuzati ca nu stau sa raspund la foarte multe pe aici insa timpul imi este pretios. Informatile oferite vor fi complete dar nu integrale, cine se pricepe intelege cine nu, probabil nu e suficient de intertesat. |
preparator parte mecanica!
|
poze ale masinilor lor de curse si cele de strada.
Legacyul negru este al electronistului, are cutie automata si supemodificat. Are peste 500hp si misca impresionand, prietenul meu Doru imi spunea ca a mers cu el si e mult peste ce facea subarul meu inainte de venirea lor. |
masinuta lor de drag un Datsun-Nissan amarat :lol:
|
masinile lor de drift.
|
Quote:
|
... ceva de prin interiorul dragului
|
Omul de baza in comunicarea cu preparatorii.
|
O janta pe care ei mi-au recomandato, dar eu am ales tot cu ajutorul lor altceva.
|
volk racing si in general toate jantele produse de RAYS engineering sunt printre cele mai performante din clasa lor!
daca nu ma insel si tu ai tot volk pe subaru... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Stiam ce e in poza mai demult dar nu mai stiam modelul exact si am scris fara sa vad poza inainte de a posta. Remarca corecta! Pentru cel care a dat postul anterior il anunt ca nu am Volk modelul CN28 sau alt model din acest brand, le consider prea stradale. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning