![]() |
Re: Pentru cei cu adevarat nebuni: Mosler MT900S de 1.800 cai putere
Un motor si o putere exagerate, care niciodata nu vor apuca sa fie folosite la adevarata valoare. Snobism, dorinta de a iesi in evidenta, toate astea inutile. Cat despre comparatiile cu Veyronul, toti copiii au impresia ca atunci cand o masina are niste cifre impresionante dpdv al cilindreei motorului, sau a puterii, are rost sa compare masina respectiva cu Veyronul. Pai luand in considerare toate aspectele care le reprezinta o masina, inca nu s-a construit nimic care sa poata fi comparat cu Veyronul.
|
sa moara masa...cati cai impresionant...deci nu mai am cuvinte
|
are multi cai dar nu inteleg de ce se compara mereu o masina de peste 1000 cai cu veyron?
veyron e veyron care e de genu hate-it or love-it iar masina asta e cred eu ceva prea puternica. |
Quote:
de ce e snobism...ca daca ai avea cateva mil $ in cont cheile de la masina si o pista d'aia de desert nu te-ar mai deranja......omu pur si simplu a vrut mai multa putere cum poate si tu de la masina ta vrei la fel...acu depinde de bugetul fiecaruia cat de multi cai primeste masina ....eu personal consider motorul ala o bijuterie si trebuie o gramada de munca sa faci ce au facut ei... |
Daca as avea cateva mil $ sau € in cont nu as avea nevoie de o masina cu un motor de 1800cp. Nu spun ca acel motor nu este superb dpdv tehnic, dar totusi ca sa atingi viteze fabuloase de genul 300km/h iti trebuie mult mai putini cai, motorul standard al acelui Mosler fiind de ajuns. Si daca as avea si o pista pe care as vrea sa "ma dau" la viteze cat mai mari, as prefera oricand un Veyron, in care as avea mult mai multa incredere din toate punctele de vedere, si pot atinge viteze si de peste 400km/h. Mai mult de atat nu o sa prinzi in nici o masina, nici macar in asta, de 1800cp, care nu va apuca niciodata sa isi foloseasca toata herghelia.
|
oameni buni, ii o masina de circuit, lasati comparatiile cu veyronu (sau cu ariel atom). si din orice parte privesti, 1600 si ceva de cai ii FOARTE IMPRESIONANT, asa ca nu mai tot carcotiti voi degeaba. mai bine v-ati minuna :mrgreen:
|
la o fata ii zici:frumos fund da` la asta ii zici :frumos motor
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning