![]() |
Re: acte necesare pentru inmatricularea unui bmw din germania
azi am platit si eu taxa de poluare.a mea e trecuta euro 2 in actele din germania dar aici la noi au spus ca nu sunt bune noxele.pana la urma mi-a trecut euro 2 ;) si am platit 975 ron taxa de poluare pt bmw e 36,motor 1600 din 93'. sunt f fericit ca am rezolvat.erau altii cu model ca al meu dar care aveau trecut non-euro in cartea de la noi :cry: .cei de la RAR incearca sa gaseasca nod in papura
|
Quote:
|
Quote:
|
lamuriti`ma si pe mine cu un lucru...al meu e din 19.10.1994..seria de motor cum o aflu? Pe brief la schadstoffarm imi apare E2...motorul meu e E40..sau E42? k nu mai inteleg nimic si cred k voi suferi de insomnie pana ajung la RAR..:shock:..Am gasit pe cineva la RAR la care bineinteles va trebui sa ii dau "contributia"...ma iau toti dracii cand vad o droaie de discutii si o tona de dileme in sensu ca ba e non euro..ba e euro1...ba e euro2...wtf?! pana la urma in mod normal fara figurile celor de la RAR de fapt ce euro au pe ele? (bmw 318i )
|
Quote:
ai motorul m43 |
Quote:
|
Quote:
|
e..daca e...o schimb si pe aia...cum dau pe suspensii 400 euro...150 euro in plus in minus...:lol:
|
inca o intrebare...Cat trebuie sa platesc la RAR pt inspectie si alea alea...marti ma duc cu ea si vreau sa stiu ce taxe mai tre sa platesc pe acolo si cati bani tre sa pun cu mine.
Va rog urgent!!! :lol: |
Quote:
|
susp3ctu...raspunde`mi pls la prv :???:
|
am ajuns de la RAR...toata masina cap coada a fost perfecta :-)...oricum fericirea nu`i 100% pt k tre sa astept la ce norma de poluare ma baga...si raspunsul se da la bucuresti si se trimite inapoi...:???: sper sa am euro 2...k ma iau toti dracii daca astia de la bucale imi baga euro 1...:x :rolleyes2
in brief am trecut E2... |
sal am si eu o intrebare am achizitionat un e36 de afra si am fost la rar sa fac identificarea si sa i scot carte intrebare este unde scrie ce euro am? asta se stabileste atunci cand ma duc cu actele sa platesc taxa sau scrie pe cartea data de rar ? ms
|
scrie in cartea de la rar (cartea de identitate) e seria aia de la numarul 5... numar de omologare/anul fabricatiei. inainte de slash adica ultimele doua caractere ale seriei sunt norma de poluare.... la mine e ......E2/1992.
|
am inteles deci jegosi mi au bagat o E1/1992 e un 325 cu vanos a ta ce motor are ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
- Copyright 2026 4Tuning