![]() |
Re: FILME complete - DRIFT & BURN SESSION - Baneasa - VOTEAZA
ce conteaza.... ce motor are ?!
e competitie deschisa ... nu e pe grupe ..... la fel cum a intrat un 4000V8 , la fel de bine poate sa intre si un 1.6 |
Corect...ehhh...a fost marfa show-ul...asta conteaza cel mai mult...un show dintre care toti au iesit invingatori. :)
|
Quote:
apropo,o parte din antigelul tau a ramas pe tricou si pe blugi mei....:) a sarit apa cind nu ne asteptam.......:cry: |
Da bai Mate....
Ca mi-am adus aminte. Vorbeam cu tine si te felicitam acolo si cand colo... fasssssssss s-a spart furtunul. Era sa ma oparesc :p De mult n-am mai vazut pisica sa se invarta mai frumos ca ursul. Bravo Mate! |
cel mai tare o fost Mate !!
dar am votat LAF-ul negru, pt ca mia placut bornout-urile care lea facut !! Dar toate au facut show !!! Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor !!! imi puteti zice care ce motoare au avut ?! :-P |
Foarte Frumos
|
MC MATE in rest rupere de masini:-)
|
foarte frumos
|
Spectacolul a fost frumos, dar ceea ce s-a facut acolo e orice dar nu drift...
Fara nicio suparare, dar pt drift iti trebuie mai mult decat un ursulet, tot respectul pt cei care au participat... |
Quote:
cred ca ar merge mai bine cu un renault nu? :-) |
Quote:
|
Quote:
Dc rupere de masini?? Ai cumva vreun urs prin garaj si-l stapanesti perfect?? Nu mai vb in lipsa de cauza |
-Acord si eu un vot pt SIT. Cat despre McMate cred ca si a executat probele aproape perfect.
-Nu cred ca se pune problema de subiectivism atata timp cat filmele sunt aici si o parte dintre voi a ti fost acolo. Bafta si ne vedem la urmatorul !! |
bravo Florica...bine ca si tu ai ajuns la concluzia asta...si SGM-u la fel....HAI cu SIT-u
|
va multumesc tuturor si pentru incurajari si pt vb in vant , am stat de vb cu Gratian cu KNS cu HAIu si speram cat de curand sa putem oferi un spectacol de drift , cu un mini traseu cateva curbe k sa aducem mai aproape ideea de DRIFT de realitate ! Toate bune, multe gume de antrenamente si ne vedem la urmatorul vb lu Florica :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning