![]() |
Re: Dacia Nova BV 88 DUR
Quote:
|
Quote:
nu e meritul meu nu pot sa mi l asum ;) |
felicitari Flow pt masina....simpla si fromoasa....ceva finutz la exterior si ceva mai mult in interior asa sunt si eu adeptul.....am si eu o rugaminte de la ce masina ai pus discurile pe spate sau mai exact ce discuri trebuie montate....poate pe parcurs ii pui si niste geamuri electrice...asta dak vrei.....si fai bine si schimba prelungirea la bara din spate si incearca sa astupi denivelarea aia de la usa.....niste chit ceva....oricum sa nu le iei ca pe niste critici pt ca nu am cu ce sa te critic....iale ca pe niste sfaturi....mai bine simplu si frumos decat sa ai facut un tuning exterior comun pe masina.....sper sa imi raspunzi si mie la intrebare....bafta in continuare si ai grija de masina....
|
discurile spate sunt de la golf 2 GTI
cu prelungirea spate am rezolvat o pozele sunt de anu trecut |
O Nova de exceptie prin simplitate si linie generala + nijte stopuri criminale.
|
Cred ca alte jenti ar arata mai bine pe masina. Masina se remarca prin simplitatea detaliilor. Ce ai mai putea face ar fi sa-i pui niste scaune sport si sa vopsesti interiorul cu toate ca nu imi vine in cap nici o culoare care s-ar potrivi.
|
... ca si caracterizare, exact ce am votat... simpla si frumoasa.
|
Recaro nu ti se par destul de sport ?
|
Ma refeream la anatomice, nu neaparat la o marca anume. Masina are un aer de ˝habar nu ai ce ascund sub capota˝ ceva de genul VIT, iar scaunele ar pune si mai mult pe jar vizitatorii.
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca gasesc - pozez - postez in 2 zile inca 10 ca asta , poate mai putin modelul de jante , tot chestie de gust e ? In opinia mea masina nu este modificata decat foarte putin si folosind elemente de "tuning" prea comune ce se gasesc de vanzare in targul Vitan .
|
Dupa cum spuneam, fiecare cu parerea lui ! Nu vreau sa intru in amanunte da` nu e frumos sa te caci in gusturile omului ! El a muncit la masina lui si nu a luat-o gata facuta, macar pt. asta merita un pic de respect....asta e, nu toti avem ideei geniale ca altii !
Vad o oarecare ironie in toate posturile tale la adresa membrilor Ghost Racing Team si mai ales Ghost Racing Team Brasov! Ti-am zis si pe messenger sa terminam cu copilariile astea dar vad ca desi acolo ai zis ca esti de acord aici continuii cu chestiile astea de rahat ! P.S. asteptam poze cu daciile alea asemanatoare acesteia ! Sper ca sunt facute in vitan ! :) |
Alexius ... chiar nu am nimic cu membrii clubului tau. Mi-am spus parerea. Nu e nimic ironic. Suspensiile si discurile de frana nu sunt styling .Daca te face sa te simti mai bine ... nova DUR e cea mai frumoasa din tara ! E OK ?
P.S. Eu inteleg conceptul "Copilul meu e cel mai frumos". Dar ce nu inteleg ... Alexius ... tu esti mama ? |
1 Attachment(s)
Ca sa fiu mai clat pt cei care nu au inteles ce vreau sa spun si pt a nu mai fi acuzat ca sunt ironic aiurea sau DOAR cu anumiti membrii ai unui club ... Daca aceasta nova se incadreaza la styling .... atunci solenza din poza unde intra ? Sau orice buza de spoiler si far alb - mat inseamna tuning exterior ?
P.S. Alexius - Vezi la topicul "Dacia Berlina TAU" cat l-am criticat pe baietzasul ala si nu a sarit nimeni din clubul lui. Ba mai mult l-am criticat de cand eram amandoi in MR . Sa-ti fie clar , inca o data - NU am nimic cu voi . Pe pista am cu cei din grupa mea deci iar nimic special cu voi . Incep sa ma enervez si daca insisti poate chiar voi avea ceva . Ma acuzi aiurea si nu-mi place ! DELOC ! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning