Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Primele fotografii cu noul BMW Seria 7 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/83231-primele-fotografii-noul-bmw-seria-7-a.html)

B-20-w I S 03-07-08 22:33

Re: Primele fotografii cu noul BMW Seria 7

parca are formele mai fluide imi place mult de tot capota fata pentru ca are plamanii mari:twisted: inspira putere :lol:

superba dar cred ca era loc si de mai bine

consider ca S-classe e superior si interior si exterior

alpina 03-07-08 23:31

spatele e cat de cat ok,dar in fata au gafat rau de tot,nu-mi place de nici o culoare,botu de 5'ar mi se pare superb in comparatie cu asta,prea drept,nu stiu,nici farurile nu ma incanta.acu s-o vedem cum arata in realitate,k nici 3'aru in poze nu prea imi placea,dar in realitate era ok.

22VIN 03-07-08 23:35

Quote:

Originally Posted by B-20-w I S (Post 1627914)
consider ca S-classe e superior si interior si exterior

nu mai faceti comentarii fara rost. s-klasse are clientii ei, iar 7aru ii are pe ai lui... sunt 2 masini desi aparent la fel, destul de diferite

steffan 03-07-08 23:37

am vazut destule comentarii aici.. NU are faruri de S Class deloc, vechile faruri acum sunt ceva mai rotunjite, in fata seamana perfect cu vechiul model insa este mai rotunjit, mai fluid, iar spatele nu este de Genesis ci de Lexus LS, de acolo sau inspirat ei, eu unul nu vad nicio asemanare cu mertzul, iar acea grila fata ii da un pic de sportivitate la un design luxos, k totusi BMW se remarca prin sportivitate :D, iar la interior super lux..

B-20-w I S 03-07-08 23:38

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1628052)
nu mai faceti comentarii fara rost. s-klasse are clientii ei, iar 7aru ii are pe ai lui... sunt 2 masini desi aparent la fel, destul de diferite

m-am referit la faptul ca fac parte din acceasi clasa si se axeaza pe aceeasi nisa de clientele si e normal sa se faca comparatii...

22VIN 04-07-08 00:04

bmw are clientii lui, mercedes are clientii lui. cine vrea lux si numai lux ia un merc. cine vrea lux+sport ia un bmw. nu e chiar aceeasi clientela...

jblmihai 04-07-08 00:05

varza cu carne tocata la masina automata de spalat zdrente

poate va compensa motorizarea
poate,cine stie

din ce in ce mai naspa

B-20-w I S 04-07-08 00:10

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1628099)
bmw are clientii lui, mercedes are clientii lui. cine vrea lux si numai lux ia un merc. cine vrea lux+sport ia un bmw. nu e chiar aceeasi clientela...

Vezi ca MOMENTAN lux+sport sau +supersport gasesti mai degraba la mercedes

Sa nu uitam ca bmw nu a mai venit cu nimik nou la interior iar la exterior se stie ca nu exceleaza(exceptie E92)...PAREREA MEA este ca MERCEDES este trendul ultimului an si sa nu uitam ca si-au restilizat toata gama si nu a modul doar un far sau un stop cum a facut bmw in ultimul timp...

e parerea mea si atat

22VIN 04-07-08 00:14

cred ca nu intelegi ce-i aia sportivitate. nu inseamna cuplu+cai. inseamna un ansamblu de "piese si calculatoare destepte", nu doar un motor pe un sasiu. nu este un e-klasse mai sportiv ca un 5ar...
dar hai sa lasam offtopic-ul deoparte, ca deja dam in alte cele si nu e bine...
mie unul imi pare rau ca serie 7 nu se bucura de o clientela la fel de mare ca restul din clasa ei... poate daca guta sau copilu minune s-ar plimba in serie7, ar avea mai multi clienti pe-aici:))

no limits design 04-07-08 00:24

arata bine zic eu.....cu toate ca mereu e loc de mai bine

steffan 04-07-08 00:39

Quote:

Originally Posted by B-20-w I S (Post 1628111)
Vezi ca MOMENTAN lux+sport sau +supersport gasesti mai degraba la mercedes

Sa nu uitam ca bmw nu a mai venit cu nimik nou la interior iar la exterior se stie ca nu exceleaza(exceptie E92)...PAREREA MEA este ca MERCEDES este trendul ultimului an si sa nu uitam ca si-au restilizat toata gama si nu a modul doar un far sau un stop cum a facut bmw in ultimul timp...

e parerea mea si atat

greseti! uitate la E30 k are un design vechi de peste 20 ani ink este la moda, E46 este poate chiar mai frumos k E90, iar E39... extraordinar toate acete masini au batut mertzul la design rau de tot, acum de curand au mai scos si ei capul la capirolul design prin ultimul C-Klasse, S-Klasse, CLS, CL, astea au ajuns masini frumoase, pe cand cele aparute inainte de 2004 sa zicem sunt chiar urate, si trebuie sa fii de acord k BMW a fost peste ei, si ink este, iar bavarezii nu au restilizat un far sau un stop.. E60 este complet nou, E90 la fel, seria 6 la fel, X6, cred k deja ma opresc
cat despre aceasta masina are liniile clasice iubite la orice BMW, vechi de fff multi ani ce nu se demodeaza niciodata :)

B-20-w I S 04-07-08 00:54

Quote:

Originally Posted by steffan (Post 1628178)
greseti! uitate la E30 k are un design vechi de peste 20 ani ink este la moda, E46 este poate chiar mai frumos k E90, iar E39... extraordinar toate acete masini au batut mertzul la design rau de tot, acum de curand au mai scos si ei capul la capirolul design prin ultimul C-Klasse, S-Klasse, CLS, CL, astea au ajuns masini frumoase, pe cand cele aparute inainte de 2004 sa zicem sunt chiar urate, si trebuie sa fii de acord k BMW a fost peste ei, si ink este, iar bavarezii nu au restilizat un far sau un stop.. E60 este complet nou, E90 la fel, seria 6 la fel, X6, cred k deja ma opresc
cat despre aceasta masina are liniile clasice iubite la orice BMW, vechi de fff multi ani ce nu se demodeaza niciodata :)

si eu am un e46 si il ador nu imi vine sa ma despart de el dar recunosc ca un C-Klasse ma da pe spate mai rau ca un e46...am avut si un c200 si intradevar nu m-am simtit bine in el

...dar am mai zis e doar o parere a mea...iar designul de moment(forma aceea de sedan coupe) bmw-ul nu a valorificat-o atat de mult incat sa ramai masca cand il vezi pe cand mercedes nu numai ca a valorificat-o dar a si dezvoltat-o,uita-te si la audi ca au creat A5/S5 care iti da impresia ca masina curge ca un rau lin...si sa fim realisti daca nici noul trend de design(curbe ff lungi si fluiditate)nu atrage toate privirile atunci nu stiu ce ar mai putea inventa designeri asa de placut ochiului.

molady11 04-07-08 00:58

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1627301)
Gata cu fotografiile spion si pozele prelucrate pe calculator. Primele fotografii oficiale cu noul BMW Seria 7 au ajuns pe internet.

Cum detaliile tehnice nu au fost dezvaluite inca ramane doar sa comentam designul. Probabil ca noul Seria 7 arata mai bine decat actualul model, dar bineinteles aproape oricare dintre competitorii sai este mai frumos decat acesta. Cum era de asteptat, noua nava amiral a celor de la BMW imparte multe elemente cu conceptul CS in special la partea din fata. Din spate, noul Seria 7 seamana destul de mult cu Hyundai Genesis. Din aceste imagini scapate pe internet, putem vedea ca atat farurile cat si stopurile sunt dotate cu LED-uri.

Din primele poze cu interiorul, vedem ca acesta seamana destul de mult cu cel al lui X6. Noul BMW Seria 7 este asteptat sa debuteze saptamana viitoare.

Fata de Calorifer cu bord de Mixer...super naspa mai bine modelele anterioare

Coss_min 04-07-08 01:17

Masina arata bine si cred ca BMW, am citit asta pe undeva, incearca sa revina la liniile care l-au consacrat, la liniile fluide de acum 8-10 ani, e46, e39. Si cei care zic ca modelul anterior arata mai bine probabil asa au facut si in 2002, nu mai stiu cand a facut bengle "noul septar", ca uite ce porbagaj are, ca e naspa din fata, ca e foarte mare, acum s-au obisnuit cu forma aia, si cand vad un septar cu linii mai fluide zic , ma e naspa era mai frumos ala dinainte. Hai fiti seriosi masina arata bine, si molady11 arata-ne masina ta ,probabil nu are semnul NIKE pe luneta si semnul ///M pe capacul de la porbagaj de aia arata ca un calorifer.

SV25MBN 04-07-08 01:47

Mi se pare putin cam mare grila fata totusi, iar din spate prima oara m-a dus cu gandul la Lexus LS460. Stiu ca nu seamana CHIAR asa tare, dar masina aia mi-a venit prima oara in minte. La interior, vorbele sunt de prisos.

All times are GMT +2. The time now is 16:36.

- Copyright 2026 4Tuning