![]() |
Re: Primele fotografii cu noul BMW Seria 7
parca are formele mai fluide imi place mult de tot capota fata pentru ca are plamanii mari:twisted: inspira putere :lol:
superba dar cred ca era loc si de mai bine consider ca S-classe e superior si interior si exterior |
spatele e cat de cat ok,dar in fata au gafat rau de tot,nu-mi place de nici o culoare,botu de 5'ar mi se pare superb in comparatie cu asta,prea drept,nu stiu,nici farurile nu ma incanta.acu s-o vedem cum arata in realitate,k nici 3'aru in poze nu prea imi placea,dar in realitate era ok.
|
Quote:
|
am vazut destule comentarii aici.. NU are faruri de S Class deloc, vechile faruri acum sunt ceva mai rotunjite, in fata seamana perfect cu vechiul model insa este mai rotunjit, mai fluid, iar spatele nu este de Genesis ci de Lexus LS, de acolo sau inspirat ei, eu unul nu vad nicio asemanare cu mertzul, iar acea grila fata ii da un pic de sportivitate la un design luxos, k totusi BMW se remarca prin sportivitate :D, iar la interior super lux..
|
Quote:
|
bmw are clientii lui, mercedes are clientii lui. cine vrea lux si numai lux ia un merc. cine vrea lux+sport ia un bmw. nu e chiar aceeasi clientela...
|
varza cu carne tocata la masina automata de spalat zdrente
poate va compensa motorizarea poate,cine stie din ce in ce mai naspa |
Quote:
Sa nu uitam ca bmw nu a mai venit cu nimik nou la interior iar la exterior se stie ca nu exceleaza(exceptie E92)...PAREREA MEA este ca MERCEDES este trendul ultimului an si sa nu uitam ca si-au restilizat toata gama si nu a modul doar un far sau un stop cum a facut bmw in ultimul timp... e parerea mea si atat |
cred ca nu intelegi ce-i aia sportivitate. nu inseamna cuplu+cai. inseamna un ansamblu de "piese si calculatoare destepte", nu doar un motor pe un sasiu. nu este un e-klasse mai sportiv ca un 5ar...
dar hai sa lasam offtopic-ul deoparte, ca deja dam in alte cele si nu e bine... mie unul imi pare rau ca serie 7 nu se bucura de o clientela la fel de mare ca restul din clasa ei... poate daca guta sau copilu minune s-ar plimba in serie7, ar avea mai multi clienti pe-aici:)) |
arata bine zic eu.....cu toate ca mereu e loc de mai bine
|
Quote:
cat despre aceasta masina are liniile clasice iubite la orice BMW, vechi de fff multi ani ce nu se demodeaza niciodata :) |
Quote:
...dar am mai zis e doar o parere a mea...iar designul de moment(forma aceea de sedan coupe) bmw-ul nu a valorificat-o atat de mult incat sa ramai masca cand il vezi pe cand mercedes nu numai ca a valorificat-o dar a si dezvoltat-o,uita-te si la audi ca au creat A5/S5 care iti da impresia ca masina curge ca un rau lin...si sa fim realisti daca nici noul trend de design(curbe ff lungi si fluiditate)nu atrage toate privirile atunci nu stiu ce ar mai putea inventa designeri asa de placut ochiului. |
Quote:
|
Masina arata bine si cred ca BMW, am citit asta pe undeva, incearca sa revina la liniile care l-au consacrat, la liniile fluide de acum 8-10 ani, e46, e39. Si cei care zic ca modelul anterior arata mai bine probabil asa au facut si in 2002, nu mai stiu cand a facut bengle "noul septar", ca uite ce porbagaj are, ca e naspa din fata, ca e foarte mare, acum s-au obisnuit cu forma aia, si cand vad un septar cu linii mai fluide zic , ma e naspa era mai frumos ala dinainte. Hai fiti seriosi masina arata bine, si molady11 arata-ne masina ta ,probabil nu are semnul NIKE pe luneta si semnul ///M pe capacul de la porbagaj de aia arata ca un calorifer.
|
Mi se pare putin cam mare grila fata totusi, iar din spate prima oara m-a dus cu gandul la Lexus LS460. Stiu ca nu seamana CHIAR asa tare, dar masina aia mi-a venit prima oara in minte. La interior, vorbele sunt de prisos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:36. |
- Copyright 2026 4Tuning