Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/83172-ag-86-brs-solenza-clima-sugestii-tuning.html)

KillerINC 26-07-08 15:00

Re: AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning

20 Attachment(s)
mai postez acum cateva poze cu xenoanele si noile jenti montate .. ENJOY

Later edit: dupa amiaza ma duc sa discut de ceasuri de logan

adi.schumi_tm 26-07-08 15:07

Dragutze jantele...cat te-au costat jantele?

KillerINC 26-07-08 15:12

am dat 330 ron pe bucata , iar anvelopele 140 ron/bucata .... adica doar cu 5 lei/bucata mai scump decat la firmele care se ocupa cuy asa ceva de aici de pe forum ....

jentile se numesc Mak Audace Mirror

KillerINC 26-07-08 15:13

Quote:

Originally Posted by aborigenu (Post 1663096)
by the way nu stiam ca se facura solenze cu discuri pe spate :D

tamburii , sorry ...eram obosit :) si totusi ... mai raspunde si tu pe messenger

Sonny 26-07-08 18:56

Foarte misto jantele KillerINC. Arata bestial cu xenoane; banuiesc ca si vizibiltatea noaptea este una de exceptie. Ai si pe proiectoare? Se cam strica farmecul cand aprinzi proiectoarele de ceata :) Parca ar merge un pic coborata. Dar arata frumos si asa :)

In rest bafta la modificari! :D

KillerINC 26-07-08 20:22

@sonny pe proiectoare inca nu am , dar cred ca pana la urma imi pun .... ramane sa ma decid zilele astea , chiar azi am inceput sa ia interesez de asa ceva

si da , xenoanele se vad bestial .... ramane sa mai reglez un pic farul din stanga luni cand ma duc sa imi schimbe burdufii la planetare ...

cat despre coborat ...e mai naspa , ca nevasta-mea sta pe undeva pe la tara , si oricum imi cam atinge cu scutul prinb zona aia , ca solenza e cam joasa de fata .... ramane de vazut .... acum incerc sa ma decid in ce culoare sa imi vopsesc etrierele si tamburii .

in alta ordine de idei, am discutat de ceasurile de logan , marti sau miercuri sunt gata . la fel si pedalele sport ... acum as mai vrea sa imi pun pleoape , si eventual capota de carbon ...sau macar vopsita carbon ;) cam atat momentan , ca sunt pe drum si nu mai am baterie la laptop ... ne auzim mai pe seara

KillerINC 27-07-08 11:46

si acum plec la o plimbare prin targ sa vad daca s-a vandut masinuta mea sa pot sa imi iau numerele inapoi

lord_hades 27-07-08 12:27

1 Attachment(s)
:D succes in continuare

KillerINC 27-07-08 14:03

Quote:

Originally Posted by lord_hades (Post 1664643)
:D succes in continuare

mersi mult lord_hades ... raman profund indatorat :)

chiar arata bine cu capota de carbon ... trebuie luat in considerare foarte serios ....

keez 27-07-08 14:22

frumoasa masina felicitari !!! cam asa arata si a mea dar acuma am o problema mi sa strikt carcasa d la cheie si as vrea sa pun una cu biceag da nush dak se potriveste:| voi c ziceti ?

KillerINC 27-07-08 14:50

se poate face ... e vreo 3-4 milioane cu totul ... ma tenta si pe mine la inceput ideea , dar au intervenit alte chestii si nu am mai facut-o

KillerINC 28-07-08 11:50

am fost dimineata la service , am schimbat burdufii la planetare , acum ma duc pe dumbravei sa cumpar spray cu vopsea ,m dupa care imi iau frumusel mersul spre garajul lui ABG sa curat etrierele si tamburii , iar apoi sa ii vopsesc ... poze cand termin

KillerINC 28-07-08 18:43

gata tamburii si etrierele ... pozele un pic mai pe seara dupa ce o spal . am facut poze si la fata locului dar momentan nu vrea PDA-ul sa mi se conecteze pe calculator ... asa ca revin ,,,,

KillerINC 28-07-08 23:16

29 Attachment(s)
ok ... si acum sa punem si cateva poze cu noile boxe de pe spate, etrierele si tamburii vopsiti , in timpul lucrarii , la final , si dupa ce i-am facut baita :)

1,2 - vechile boxe BOSS (alea de pe camaro) au fost inlocuite cu doua frumuseti de ALPINE , pe 24 ....
3,4 - boxele Sony Xplod pe 17 , in usile din fata (ca pana acum nu am pus nici o poza cu nimic din interior)
5 - noua nuca + mansonul
6 - cotiera (asta nu e noua)
7,8 - in timp ce ma chinuiam sa vopsesc taburii si etrierele
9,10 - prima roata finalizata
11- pana la sfarsit , DIVERSE

*** BONUS .... DOUA POZE CU ABG-UL IN LUCRU ... UNA CU MASINA , UNA CU PUNTEA SPATE PE CARE SE CHINUIA SA O MONTEZE

aborigenu 28-07-08 23:26

pfoai bai vezi ca pda-ul tau e stricat e defect :D io st mai aratos nu asa hidos nu vezi ce fata de brontozaur mi-a facut :D

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning