![]() |
Re: Noua Dacia Logan: mult mai bine!
frumos face-lift-ul :)
|
Quote:
Quote:
|
arata chiar fain acum :)
|
e chiar foarte frumos
ma impresionat interiorul acela...daca ar fi altfel.......ar fi de chiar foarte tare ................... |
motorizarile tot alea?
|
Scrie totul in articol, de ce nu cititi? :)
|
tot o tigaie ramane....
|
Quote:
|
frumos noul logan si cum a zis cineva in precedentza o sa fie o invazie de golani:yes::yes:
|
Arata acceptabil fata de varianta actuala au modificat destul de serios design-ul exterior .
|
Arata bine noul logan, si posibil sa fie disponibila si o varianta de motorizare de 133 cp, (tot pe 4tuning.ro am vazut :-P).
"Insanerzw" sandero-ul nu tragea din cauza ca nu avea facut rodajul, si eu am un vecin care sia luat logan nou acum cateva luni si nici lui nu ii tragea motorul , 1.4 MPI,inainte de rodaj, dar dupa ce a trecut de rodaj 3000-4000 Km (in care nu a trecut de 3000-3500 rpm), sia dat drumul, si o mers cu ea destul de tare 175 numa-i el in masina si 165 cu 4 pers in masina pe autostrada un Ungaria, si sincer am fost cu el cu loganul lui si trage destul de bine daca il turezi pana pe la 5000-5500 rpm.Stai linistit ca trage destul dupa ce trece de rodaj. Io zic ca loganu-l e o masina buna pt pretul si pt tot ce ofera in acest pret, si asta nou chiar merita cumparat. Dar sper ca o pus ceva peste roata de rezerva din porbagaj, data e tot acolo si nu o puso ca la sandoro sub porbagaj. [P.S. daca are cineva o poza cu roata de rezerva si unde este amplasata il rog sa o posteze :-P] |
mai tineti mai oameni buni ce feislifturi se faceau la garaj dupa 20 de ani de folosire a 1300-ului ii schimba gospodaru la garaj capota farurile grila si barile si uite asa s a facut din dacie 83 dacie 98 cine ii opreste sa ii faca si la asta la fel
in afara de simtul ratiunii si bunul simt?????????????? |
Faptul ca nu se potrivesc piesele? :lol:
De exemplu cum ai vrea sa pui stopuri din alea care urmaresc linia portbagajului pe portabagajul vechi? Si inca nu se stie daca se potrivesc toate piesele pe modelul vechi. Bara spate stiu sigur ca se potriveste. Si trebuie tinut cont ca nu mai vorbim despre "Dacia din `83", se vrea o masina moderna, cu pretentii, si nu cred ca oricine mai poate sa faca "FEISLIFT in fata garajului". |
Deci Noul Logan cu inspirati de la Sandero dar da in Clio... ce pot sa zic bravo lor dar parca un motor mai puternic se cere...
|
Fara discutie fata de modelul vechi e mai reusit, daca e la aceasi bani mai bine, dar chiar daca nu iti place sa-l ai ca masina personala, nu inseamna ca nu poti recunaoste ca modificarile sunt spre mai bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2026 4Tuning