![]() |
Re: Primul teaser pentru Lotus Eagle
parca prea multe seamana modelele de la lotus intre ele...parerea mea,masina e superba oricum
|
FFF Frumos Bv
|
parca mai frumos suna eagle decat evora :D ... in rest e frumusica masina
|
Chiar imi place atat la exterior cat si la interior (desi parca schimbatorul l-as fi vrut altfel)
|
mai marfa eagle decat evora...
|
Arata destul de interesant asa.. Partea posterioara (din ceea ce vad) ma duce putin cu gandul la Elise.
|
13 Attachment(s)
Fotografii cu noul Lotus Evora
|
dragoste la prima vedere.
|
LOL asta cred ca e primul model de la Lotus care-mi place :D E chiar TARE masina ! Motorul insa e destul de slab, ma asteptam la cel putin 300 de cai, mai ales ca vorbim de 3.5 litri :???:
Quote:
|
Adica motorul e situat in spate, asta inseamna montat central, la ce nick ai si cat de cunoscator te dai, se presupune sa fi stiut asta :)
|
Was a joke in caz ca nu te-ai prins...:rolleyes:
Normal ca e situat in spate, numai ca suna aiurea "montat central" cand el e de fapt montat in spate nu crezi ? Stiu, de fapt central se refera la faptul ca e pozitionat inaintea axei spate dar tot suna aiurea.. Si nu ma dau nicidecum cunoscator de fapt pot sa spun ca sunt novice cand vine vorba de cunostinte tehnice la capitolul automobile :D |
Imi cer scuze ca nu m-am prins de gluma :) Nu poti sa te certi cu denumirea care o are acest tip de motor, pt ca e anonim adoptata.. asta e.. nu e motor situat in spate, ci central :D
|
ba arata bine
|
1 Attachment(s)
LOL sunt curios cine-o sa vrea sa stea in spate in masina asta :lol:
http://jalopnik.com/photogallery/lot...bms/1002887661 |
Bwahahahaha nu-i posibil asa ceva !
Quote:
Parerea mea e ca au fost lucrati de cineva din interior (posibil de o femeie :lol:) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning