![]() |
Re: N E A G R A
Frumoasa masina.
Imi place ideea de all-black. Ca idee in plus renunta la suportii de numere sau cel putin vopseste-i. Eu mi-am lipit numerele cu silicon de bari si nu sunt probleme, nici nu mai zdrangane de la muzica. Si rotile le poti vopsi negre sau in 2 tonuri ca sa le accentuezi linia (negru+gri) |
@FeS sa stii ca nu am avut nici cea mai mica problema cu ele.
decatane folosesc becuri H3 si le-am trimis inapoi pt motivul asta. acum ramane sa te hotarasti tu ce fel de model iti vei lua. bafta. |
@bluey cu numerele s-ar putea sa le lipesc si eu.
cel putin ala de pe spate ma dispera cand il aud ca vibreaza de la woofer. jantele nu crd ca gasesc pe la mine prin oras pe cineva meserias sa le vopseasca ok,deci o sa renunt la vopsirea lor. |
4 Attachment(s)
poze noi
|
Pai... ai facut stopurile si semnalele de pe aripi le-ai lasat albe??
nu iti dau in ochi ciudat??? Un punct alb pe toata masina? |
trebuiesc date jos?
si vopsite pe interior nu? sa vad cum reusesc sa le dau jos. |
Vopsite pe exterior.
Cred ca se dau foarte usor jos. Au o clema elastica din plastic. Adica bagi ceva sub margine si tragi cu mare atentie sa nu zgarii. Trebuie sa existe un forum opel cu astfel de informatii. |
o sa caut poate gasesc.
informatii referitoare la desfacerea lampilor de pe aripi. |
clubopel.com... foarte simplu:))
|
sunt membru clubopel :).
sincer acolo chiar nu am cautat :). ce nik ai acolo amphetamine? |
nu sunt membru acolo, pentru ca nu am timp de 2 forumuri:)) si il consider mai important pe asta
|
cat timp poate sa iti rapeasca inca un club? :)
|
sal.......ai dat semnalele laterale jos? cum se dau? ca am tot tras de ele si nu am reusit
|
nu le-am dat.
sincer nici nu am incercat. pana nu stiu sigur cum se dau jos fara sa rup ceva pe acolo nu ma apuc de tras de ele. |
le-am dat eu si le-am si vopsit. ia o bucata de plastic care imita surubelnita si bag-o dupa protectia de cauciuc dinspre fata masini in spate si impinge tare.......va iesi cu totul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:49. |
- Copyright 2026 4Tuning