![]() |
Pe unde vine aeroportul daca vii dinspre Satu Mare? La ce ore incep cursele e stabilit?
|
cu taxa de intrare pt cei din alte orase ma gandesc ca se va proceda ca de obicei..nu??sa dati un nr de tel de unde putem primi indicatii ca nushjtim unde e aeroportul :P :P
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Daca sunt premii pe masura vin cu pit bull-ii mei: :D SUZUKI Gsx-r si Subaru impreza wrx STI |
premi nu stiu, din alea ce ai scris tu...AVEM SI NOI!!!:P, oricum va asteptam...
|
se pare ca si cei din afara orasului vor plati taxa de intrare...ce frumos din partea lor...in loc sa se gandeasca ca unii fac ceva sute de km sa ajunga acolo...
|
cine organizeaza?
|
bah...dar nu mai intereseaza pe nimeni evenimentul??? organizatori....nimeni nimik??? un cuvant ceva??? noi venim de la distanta..asa ca sper sa se tina ceva...sa nu venim aiurea..
|
Re:
Quote:
Deci...... organizatorii,saru`mana........ ?????? Poate venim aiurea... :evil: |
mah..din cj suntem ceva masini care venim...eu sper ca nu e bataie de joc...pentru binele tuturor...k se pare k s-a promovat evenimentul si atat...nimik altceva
|
probabil organizatorii sunt prea ocupatzi cu evenimentul...planificari...alea alea.. nu au timp de discutzii pe forum... sa speram...ca altfel...desi nu cred sa fie tzeapa... ar fi prea de tot... primul show de gen din baia mare sa fie vrajeala... ce bonitate mai au ei dupa o smecherie dintr-asta? Cine v-a mai merge pe viitor pana acolo?Parerea mea!! :D
|
eu va garantez ca se tzine....avem postat niste posturi de la un domn...mm nu stiu cat vld, e de la PD....si il cheama vlad...credetima ca se tzine, azi seara au fost prezentari de masini de epoza, vw si mai multe....SE TZINE!!!!!!!!
|
da mah..adishoruc....daca garantezi...i-a da-mi tu nr tau de tel sa te sun duminica dimineata sa imi dai directive cum ajung in baia mare la o spalatorie non stop ....dar nu la pompe de benzina...si cum sa ajungem la aeroport
|
0742904575
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning