Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   limuzine (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/8256-limuzine.html)

needBrain 28-09-05 22:19

e celebru acest mini

florin_cars 29-09-05 02:48

7 Attachment(s)
dk e vorba de limo din orasele noastre ia bagati ochiu aicea

Lincoln-ul e al unui tzaganoc-hapcioc :chuckel:
si mai sunt cateva, printe care cred k singurul Hummer din tara..care a fost si la PROTV la stiri de Sf Maria, si-l aduce aminte careva??

needBrain 01-10-05 00:58

harbu ala alb nici 2000E nu face

Vladutzzz_sv 02-10-05 00:13

as

Masinutza aia alba ar arata bestial daca s-ar baga ceva bani in ea

liviu_ro93 02-10-05 00:23

Re: as

Quote:

Originally Posted by \"Vladutzzz_sv\"
Masinutza aia alba ar arata bestial daca s-ar baga ceva bani in ea

Ar arata super tare. SA VEZI PE UNU CA TRECE CU O DEIA PRIN FATA TA si sa fie si cu tuning,,,ai ramane prost CEL PUTIN YO :shock: :shock:

florin_cars 02-10-05 00:54

sincer brainule eu vroaim s-o iau pe la cateva sute de oiro, da kand am aflat cine-i owneru...damn..mi-am luat gandu'.

Ganditi-va numa' cum arata limo din Clipul cu Madonna si AliG, mie tot akolo imi sta gandul cand o vad pe asta alba :oops: :lol: si fac.. :cry: :(

liviu_ro93 02-10-05 00:59

MACAR POATE CINEVA SA II FAK TUNING IRTUAL LA EA :arrow: MA ROG E O PIERDERE DE TIMP :arrow: DA DAK VRETI AS FI CURIOS SA VAD KUM AR ARATA SI CRED CA NU NUMAI YO. :oops:

needBrain 02-10-05 05:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"florin_cars\"
sincer brainule eu vroaim s-o iau pe la cateva sute de oiro, da kand am aflat cine-i owneru...damn..mi-am luat gandu'.

Ganditi-va numa' cum arata limo din Clipul cu Madonna si AliG, mie tot akolo imi sta gandul cand o vad pe asta alba :oops: :lol: si fac.. :cry: :(

pai care-i faza cu propritarul?
adica....ce are masina?sau mai bine zis,ce nu are masina?

florin_cars 02-10-05 11:19

2 Attachment(s)
nick-ul tau oare vrea sa insemne ceva :?: :!: :lol:

pai ia vezi cand am postat-o ce zicea de proprietar :oops:

ia uitati acilea

reuniunea incoronatilor... :twisted:
cand esti sarac si n-ai ce face, tai un Skodan si-l lungesti :oops:

needBrain 02-10-05 22:28

ok man cum zici u

orlando 03-10-05 11:42

skoda aia e facuta sau cel putzin asa vad in Photoshop....se vad asa frame-urile... :wink:
oricum nu imi place... :wink:

florin_cars 11-10-05 01:43

ah, ma rog, eu credeam, k i s-a pus pata la vre-un Skodist sa faca o limuzina...chiar k ar fi fost munca in zadar, oricum arata penal :?

oricum asta e farmecul topciului, ciudatenii lungiiiiiii :P

Psycho 11-10-05 11:50

cum o fii sa cautzi un loc de parcare cu ele ?? sau sa faci slalom pe autostrada cu ele .. sau sa depasheshti la drum cu ele ?!?!?

needBrain 12-10-05 00:53

e greu rau.........
cel putin cu parcatul......pai l-am vazut pe unu se chinuia sa scoata i limuzina de la ISJ pe MIRCEA........vreo 10 min s-a chinuit

florin_cars 12-10-05 21:08

avand in vedere topicul pe care suntem, va recomand tuturor interesati de LIMO :lol: sa beliti ochii maine la TVR 2 ora 22:15 :woowoo: :google:

All times are GMT +2. The time now is 12:55.

- Copyright 2026 4Tuning