![]() |
e celebru acest mini
|
7 Attachment(s)
dk e vorba de limo din orasele noastre ia bagati ochiu aicea
Lincoln-ul e al unui tzaganoc-hapcioc :chuckel: si mai sunt cateva, printe care cred k singurul Hummer din tara..care a fost si la PROTV la stiri de Sf Maria, si-l aduce aminte careva?? |
harbu ala alb nici 2000E nu face
|
as
Masinutza aia alba ar arata bestial daca s-ar baga ceva bani in ea
|
Re: as
Quote:
|
sincer brainule eu vroaim s-o iau pe la cateva sute de oiro, da kand am aflat cine-i owneru...damn..mi-am luat gandu'.
Ganditi-va numa' cum arata limo din Clipul cu Madonna si AliG, mie tot akolo imi sta gandul cand o vad pe asta alba :oops: :lol: si fac.. :cry: :( |
MACAR POATE CINEVA SA II FAK TUNING IRTUAL LA EA :arrow: MA ROG E O PIERDERE DE TIMP :arrow: DA DAK VRETI AS FI CURIOS SA VAD KUM AR ARATA SI CRED CA NU NUMAI YO. :oops:
|
Re:
Quote:
adica....ce are masina?sau mai bine zis,ce nu are masina? |
2 Attachment(s)
nick-ul tau oare vrea sa insemne ceva :?: :!: :lol:
pai ia vezi cand am postat-o ce zicea de proprietar :oops: ia uitati acilea reuniunea incoronatilor... :twisted: cand esti sarac si n-ai ce face, tai un Skodan si-l lungesti :oops: |
ok man cum zici u
|
skoda aia e facuta sau cel putzin asa vad in Photoshop....se vad asa frame-urile... :wink:
oricum nu imi place... :wink: |
ah, ma rog, eu credeam, k i s-a pus pata la vre-un Skodist sa faca o limuzina...chiar k ar fi fost munca in zadar, oricum arata penal :?
oricum asta e farmecul topciului, ciudatenii lungiiiiiii :P |
cum o fii sa cautzi un loc de parcare cu ele ?? sau sa faci slalom pe autostrada cu ele .. sau sa depasheshti la drum cu ele ?!?!?
|
e greu rau.........
cel putin cu parcatul......pai l-am vazut pe unu se chinuia sa scoata i limuzina de la ISJ pe MIRCEA........vreo 10 min s-a chinuit |
avand in vedere topicul pe care suntem, va recomand tuturor interesati de LIMO :lol: sa beliti ochii maine la TVR 2 ora 22:15 :woowoo: :google:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:55. |
- Copyright 2026 4Tuning