![]() |
Re: Noul Muzeu BMW din Munchen
bmw-ul e bmw, dacia e copiata dupa renault, cand altii faceau masini cu abs, ac si computer de bord noi faceam o dacia ordinara avand cutie de viteze in 4 trepte !
|
Munchen orasul meu preferat:-)
|
ce pacat k in viitorul apropiat nu voi ajunge acolo :(
|
Dacia 500 s-a fabricat la Timisoara deci nu se pune... Eu am vazut niste imagini pe la tv care pareau a fi dintr-o expozitie cu cateva modele Dacia...
|
A doua mea iesire din tara o sa vizitez si acest muzeu, pentru ca BMW e ce-a mai tare masina din toate care-mi plac mie.
|
the_fury si eu :P dar daca vroiai si aveai sange sa te dai cu f1 trebuiau 30 de minute de simulator...
4 euro parca o fost simulatorul ala. anu asta vreau sa ma duc la opel...daca ii gata...sper sa ajung si la bmw :P daca tot ii gata ca pare interesant |
Extraordinar .....numai bijuterii!8)
|
superb, au si ce arata, merita o vizita
|
cat de geniala e si cladirea facuta :D splendid!
|
Quote:
ai uitat de dacia liberta. :D ontopic: era cazul sa il redeschida ... audi are, mercedes are... bmw il inchisese :)) |
cei de la bmw au o istorie mareata si un viitor fericit
|
cred ca as sta cateva luni sa ma uit la masinile alea.....
|
La cum sunt asezate seria 5 alea zici ca sunt machete ... mult prea tare. Muzeu asta arata intr`un mare fel
|
trebuie neaparat sa ajung acolo....pff...cred k stau o zi intreaga sa ma uit la fiecare masina in parte....marfa rau muzeul...
|
eu am fost si am vazut exponatele acolo unde au fost depozitate pana la deschiderea noului muzeu.
e foarte interesant |
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning