![]() |
sigur ca da ...
ho mah ca nam nimic cu GECu , e belea , apropo de buseli cine isi aduce aminte de dacia aia (era un taxi) care sa suit pe bordura aia din curba cum vii dinspre bariera din PRT spre casa ? era rupt si cacatu ala de bordura e inalt a dreacu . shau era cocotat si cu rotile atarnate . pe asta l-am vazut acum vreo 2 luni parca dar nu cand s-a intamplat ci a 2 a zi cand am dat o tura prin port :wink:
|
Nu stiu daca ma incadrez cu mesaju' asta, da' nu prea aveam unde sa-l postez.
Unde-ati fost ma baieti sambata seara? Am stat in port de pe la 21:30 pana pe la 23:30. Au fost 2 Golfuri 2 (GTi),Sierra V12, inca o Sierra, Solenza (TYE) si... nu mai stiu. |
Si GSI...
Daca vedeti niste cerculetze pe acolo, in parcare... Au semnatura Sierra V12... Cu dedicatie pentru SAD... :wink: |
Da mey .... unde ati fost ..... ?! ....glumesc acum ...
pacat de lipsa de comunicatie intre Bucuresti-Constanta ... acolo la fata locului (adik in Ct) ... pacat ca nu ne-am intalnit ! .... s-a zis pe forum ca nu ne puteam intalni acolo pentru ca venea politia .... RAHAT ... si daca venea ce? ... ne intalneam si mergeam undeva la un suc, o bere .. ceva !! Veniti la Buc.... pe Baneasa .... pe 12 iunie ? ...daca se tine ? |
Quote:
Cerculetele, mai exact, sunt in coltu' dreapta, inspre boschetii de pe margine. Oricum... se vad de la o posta :twisted: TYE: daca aveam numaru' corect al lu' X-Ray, ne lamuream mai devreme, da'... daca nu l-am notat bine, am stat si-am asteptat :D PS: pentru data viitoare sa vorbim din timp si sa stabilim ceva exact :wink: PPS: ne vedem pe 10 iulie la Constanta, ca pe 12 iunie incep \"febra bacului\" (kkm-as pe el) :evil: |
slabutza cursa politia jigodii alea alea :D
|
Si io am fost in prt...si nici urma de voi :(
Oricum, fu romantic :wink: |
Nebunaticule... :hug: Am vazut ca ai disparut la un moment dat... Dar am vazut 2 stopuri smechere pe dig... :wink:
|
Quote:
:peace: Si pe 10 Iulie sunt legale din nou in Constantza ??? |
Quote:
Pe 10 iulie sunt legale la Bucuresti (indemanare, parca), da' no problem, ca de la Bucuresti, venim la MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!! :twisted: :peace: |
la mare la soare .. weeeeeeee care unde vine ... la mare ... ?
|
news :P in curand o sa apara filmul in care Sierra v12 da cerculetze si scoate flacari pe tzeviile de esapament :) (in port) :)
|
Quote:
|
X-Ray ce legale pe 10 iulie ???? se vor face ..?! cine poate sa connfirme ??!??!
|
Psycho: sunt legale la Prisma (indemanare) si... DA, e sigur!
SHA: marfa poza aia. Ai talent :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning