Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale.html)
-   -   SIAB 2005 (sectiunea CAR AUDIO) (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale/8232-siab-2005-sectiunea-car-audio.html)

WISE GUY 22-09-05 21:13

Comparam si... ce se intampla?...NIMIC! Stimati Domni, in toata presa de specialitate de peste ocean sau din Europa...Nu-i asa Ionut? JL AUDIO este REFERINTA IN SUBWOOFERE! Asta este! Va place, nu va place, THERE IS A NEW KID IN TOWN AND HE IS KICKING ASS! DORITORII SUNT POFTITI SA SE MASOARE!! Si ca sa nu mai pierdem timpul va invit sa comparati incepand de la entry level! Nu cred ca vom gasi un entry level de caliatatea lui W1 care demonstreaza inca odata, daca mai era nevoie, ca JL sunt tatici in subwoofere! Sa-i dam Cezarului, ce-i al Cezarului! E scump! Si ce daca?
P.S. VPower, cauta si vei vedea ca raportul db/m nu este considerat un punct de reper de catre JL si alte firme serioase.Altfel, gasiti o eficienta extraordinara la SONY...LIKE NO OTHER :lol: :lol:

ReLLaXX 22-09-05 21:20

Am vazut si GTI-ul de 12, si JL 12W7. Chiar ca nu e loc de comparatie. :wink:

Ground Zero 22-09-05 21:26

WISE GUY,
Esti bine dispus.. si imi place asta!
Am vrut sa propun sa comparam produse de la aceasi gama... entry cu entry si asa mai departe...

Singurul care il concureaza direct este GZNW12 gama Nuclear de la Ground Zero - la SQ este discutabil... dar la POWER... 8)

UUUAU!!!
Te cam hazardezi in afirmatii!
Nu tii frica???
:roll:

ReLLaXX 22-09-05 21:26

vpower16v JBL nu este o firma de.... Doar unele produse de-a lor sunt asa. :lol: Au castigat cateva concursuri de cand au colaborat cu Alma Gates. Si alea \"cateva\" sunt irelevante pe langa cele castigate de altii.... la mult mai multe categorii, in mult mai multe concursuri. Nu vorbesc de marci ca mi se pare irelevant...sunt prea multe bune printre ele. Cat despre MTX mai bun decat JL...discutabil. La nivelul asta depinde mai mult de instalator decat de difuzor. Dar daca e sa ne ghidam tot dupa competitii... MTX-ul e putin in spate. Ganditi-va ca mai sunt multe marci necunoscute pe aici care bat si MTX-uri si JL-uri in diverse competitii. Raportandu-ne la ce avem pe piata, lucrurlile vor fi din ce in ce mai clare. Asa e frumos sa fie... :wink:

ReLLaXX 22-09-05 21:29

Nuclear-ul, gama concurenta cu JLW1? :shock: Cum asa?

Am inteles eu gresit, nu? :roll:

Ground Zero 22-09-05 21:31

WISE GUY se referea la W7!

ReLLaXX 22-09-05 21:36

In ultimul post citisem W1... De acolo am dedus.

Ground Zero 22-09-05 21:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"vpower16v\"
eu sincer sa fiu mi as lua un jl w7 dar e prea scump si atunci ....alt ceva (jbl :lol: )

GZNW12!
Este cu 48% mai ieftin...
:oops:
Dar merita vazut... UNDER PRESURE!!!
:wink:

cls21b_EVO 22-09-05 21:37

E ok ...pana la urma pretul la acel W1 ...
Cat are ..?150 w RMS parca nu ?

WISE GUY 22-09-05 21:40

Corect! Am spus W1, pt ca se poate vedea cu ochiul liber stiinta celor de la JL in materie de subwoofere!Aratati-mi un entry level atat de bine facut! Ionut! te provoc!

ReLLaXX 22-09-05 21:43

Topic separat? VS? :lol:

cls21b_EVO 22-09-05 21:52

Ati inebunit...sa mor...Wise guy...te platesc aia de la JL ?? :wink:

sfigmo 22-09-05 21:55

Saxo are JL 12W7 !!!

ReLLaXX 22-09-05 21:56

cls21b_EVO Te-ai gandit mult? :lol:

Trafic de influenta, spalare de bani... :lol: Wise Guy e \"platit\" de JL cum e Ground Zero de GZ si altii de alte firme si asa mai departe. Acum....sincer...ti se pare ceva deosebit ca un om sa-si vada de interese? :wink: Stai linistit ca nu aici pe forum se arunca zarurile. Eventual manusa aici. :P Alta data ne lamurim ce si cum.

ReLLaXX 22-09-05 21:57

Si eu am 12W7 !!! :lol: Nu? Sper. :lol:

All times are GMT +2. The time now is 15:30.

- Copyright 2026 4Tuning