![]() |
Re: Shaormarii
Si eu imi faceam singur cand eram acasa, cateodata imi faceam chiar si 2 extralarge. Nu mai puteam sa respir dupa ce mancam. :lol:
|
la dristor mi s-a parut cea mai buna...am mancat acum cativa ani de la shaormaria de langa piata vitan (unde mi-a facut-o un baiat care are un cielo aici pe forum..B-xx-REU)si avea cartofii reci
|
facem si un mic schimb de retete pt shaorma?
|
baietzi, cea mai tare era la genin,mai ales cand o facea patronul; aia de la dristor a expirat, aia la maverick nu intelegi nimik, singura pe care am gasit-on sa semene cu genin e la Wild chicken la razoare; reteta: lipia se unge cu sos de usturoi; carne, cartofi, ff putin varza s extrm de putini castraveti, si ink o jumate sau o lingura de sos simplu, fara usturoi, deasupra; fara iute, fara altceva..asa imi place mie
acum: tatal prietenei a stat f mult in liban..iar shaorma e altceva acolo: dupa ce o face, o pune pe o plita pe care are ulei de masline la inkalzit, pe ambele parti, are sos de ardei iute, castravetii taiati pe lungime, iar carnea e bine fragezita cu lamaie |
Quote:
terminate nene vrei sa fac ulcer |
yummy...retete.
lipie+carne+cartofi+ceapa(la greu)+varza(f.f. putina)+boia iute(f.f. putina)+ketchup+maioneza+sos de usturoi :X acum mai nou poti sa ii pui si rosii...si iese foarte buna :X |
hehe secretul consta in altceva, carnea se pune la macerat cel putin 24 de ore in sos de boia, alune, ulei de masline si alte cateva condimente apoi se pune la prajit, metodele difera de la tara la tara, si cele mai interesante sunt cele care se fac in lipie proaspata (am vazut un kurd cum le facea ..... foarte tare)
Ce se gaseste pe piata este o tocanita sau un ghiveci, in afara de Genin unde se respecta reteta, in alte locuri nu prea am mai gasit ... :( |
Quote:
oricum shaorma floresca locul 1 (inteleg ca a disparut) pacat si e mancabila si shaorma de la Orizont din dr. Taberei |
La Floreasca era Genin -> Orizont - Maverick
|
Quote:
|
'la haleala' a fost cineva? e pe la gara de nord..vreau sa fac o trecere. vita+berbecut+iute+putin tzatzyky + ayran = <3
|
Acum m-am intors din Costinesti si am fost dezamagit anul acesta de Ismail! :(
|
Pentru cei care vor o SHAORMA adevarata mult mai mare si mai buna decat cea de la DRISTOR le recomand sa mearga un pic mai sus de Dristor ......mai exact cand vi dinspre Obor treci intersectia cu CALEA DUDESTI in partea stanga ai faimoasa shaormerie de la DRISTOR iar mai sus la a 2-a statie de tramvai vis-a-vis de PROSPER pe colt este shaormeria CHICKEN........nu vetzi regreta !!!
|
Quote:
|
e una pe la favorit buna, aia de la dristor iar e buna si s`a deschis una visavis de cofetaria brancoveanu (cea mai buna shaorma mancata de mine in buc)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning