Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   VW Passat B6 - SQ Project "Brax Team" (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/82189-vw-passat-b6-sq-project-brax-team.html)

dragosv 04-09-08 12:06

Re: VW Passat B6 - SQ Project "Brax Team"

eu nu inteleg faza cu masina care suna mai bine, ar trebui sa mi-o explici si mie odata
pe aceasta cale vreau sa-ti spun ca masina ta suna f bine, avand in vedere ca totusi ai si cu ce,dar sa nu inducem totusi cititorii in eroare
la cum zici multi ar crede ca espritu tau si setul de competition ar fi peste brax matrix si graphic edition

AlexBanu 04-09-08 12:21

Cu majuscule te rog.. Brax Matrix si Brax Graphic Edition...ca ma faci de ras =))

bad_boy2k 04-09-08 14:00

la naiba in puii mei... dragosv asta face anti-reclama!! :))

animalutz 04-09-08 23:39

nam spus domnu dragos ca ce am eu e peste ce ai tu . nici nu se compara . esti intr-o alta liga . daaar , conteaza si reglajele la fel de mult (poate nu chiar 50% dar pacolo) . cum pe tine te mananca in palma sa le refaci tu dupa ce le-a facut marinu ... :P orikum , nu mai conteaza , si nici nu a contat a cui masina suna mai bine sau mai prost , conteaza doar ca suntem uniti de aceeasi pasiune si anume excelent sound . calitate , nu cantitate ... :P si ar trebui sa fim mandrii de asta . intre timp , masina a suferit un mic accident rutier si trebuie sa ajunga in service :( :( . a fost din vina mea , recunosc .

J.D 05-09-08 14:10

Ce ai mai facut acuma Animalutzule...?

animalutz 07-09-08 21:23

sa spunem ca nu am fost atent in fata si nu am vazut tancu din fata mea ... :| e in service masina cu fata facuta cam zob . :(

animalutz 17-09-08 03:02

gataaa ... santors masina din service ... mai e unpic de lucru la usi , porma o sa fac un upgrade la partea de amplificare . nea marinu' , poti sa pui pozele de la usi , te rog ? :)

animalutz 22-09-08 16:27

buuun ...am schimbat 1 geam multumita baietilor rapizi de manutze , miam reparat masina , abia acuma am timp sa ascult cu atentie ce zaboveste pe la mine prin masina si pe zi ce trece sunt si mai placut surprins sa observ chestii noi si placute . sper sa fac un upgrade curand la partea de amplificare . poate un A4 sau daca nu , un P400 in locul lui E40 .

ceachi 23-09-08 20:11

Si ,cum se aude, e mai dinamic noul geam?
Glumeam!
Pai daca vrei sa faci schimbarea pina la concurs (daca va fi) vorbeste din timp cu mesteru' ,sa nu intrati toti in criza de timp inante cu 2-3 zile !

animalutz 24-09-08 17:56

nu prea am fonduri sa fac schimbarea asa de rapid . vom vedea ce si cum ... la tine ce se mai aude ?

J.D 24-09-08 18:01

Sa nu te mai recunosc Animalutzule cu masina asa intreaga...:p ;)

animalutz 24-09-08 18:05

alooo , alooo , n-o deochia ca , cine stie ce se mai intampla , Doamne fereste ... :) . eu te-am recunoscut dupa jante in unghiul ala ... :) nustu ce am , ca in ultima vreme mantalnesc cu tot brax team-u pe strada , da numai in jona aia . ieri , vrx-u si cu ceachi , azi tu ... maine poate mantalnesc cu dragos ... :)

viorel_MNK 16-10-08 20:39

Abea astept sa vad de ce e in stare sistemul :D . Sunt de curand posesorul unui Passat b6 asemanator cu al tau si ma gandesc serios sa "umblu" la partea audio. Sunt curios cum arata si cum suna sistemul de pe masina ta, ca sa vad ce trebuie si poate ma inspir si eu putin... :D

animalutz 17-10-08 12:15

Quote:

Originally Posted by viorel_MNK (Post 1812531)
Abea astept sa vad de ce e in stare sistemul :D . Sunt de curand posesorul unui Passat b6 asemanator cu al tau si ma gandesc serios sa "umblu" la partea audio. Sunt curios cum arata si cum suna sistemul de pe masina ta, ca sa vad ce trebuie si poate ma inspir si eu putin... :D

In primul rand , felicitari pentru achizitie . In al 2-lea rand , te astept sambata sau duminica la festival si discutam si iti arat atunci tot ce vrei .

J.D 28-10-08 21:37

Ia zi domnu...ceva poze de la eveniment cu Animalutzmobilul? :)

All times are GMT +2. The time now is 22:40.

- Copyright 2026 4Tuning