![]() |
EvLSant0S tu esti omniprezent tata?umblu si eu prin bucuresti zi de zi,dar pe bune dak vad macar o bucatica din cate ai vazut tu....esti tare mah....
|
Ce draqu mai face Mpa asta mah ??? A dat coltu' ??? Sau l-a calcat o basculanta ???
Stiu Maranello, ieri am vazut un EVO8 parcat in Tei, Elise, etc... Care aveti aparate digitale... Sariti, ca e pacat !!! :lol: |
...la 2 strazi de mine vine unu cu un evo8 galben ..dar numai sambata si duminica din pacate nu am aparat digital!! :D
|
Re:
Quote:
Dupa bani ? Sau f#t3 ceva si de la tine din cartier ... Ca imi inchipui ca la Evo 8 nu se rezuma numai la una ... bucseaza si el mai mult de 2-3 ... |
Ar buqsa el acolo, dar n-o avea cu ce... :P :P :P
|
:lol: Cum ramane cu Timisoara? Ai decis pe cine pui?
|
nu inca. va mai urmaresc :)
|
Tu esti ala de la TV? au facut astia emisiune cu tine. Big Brother is the name!
|
:lol: :P :lol:
|
sal.exista vreo posibilitate de a deveni shi eu moderator?adika tre sa fac ceva pt asta...pt ca mias dori cu adevarat sa devin moderator shi daka tre sa fac ceva...spuneti-mi.
|
Moderator unde? Specifica sectiunea. La Constanta sunt deja doi (eu si X-Ray).
|
la \"tot ce nu poate fii incadrat\" sau de ce nu la \"constanta\" sdau \"arena\"
mersi. |
bai gabi am shi eu o problema,numele imi aparer verde ca shi cum as fi moderator dar nu shtiu pe ce sectiune.zii shi mie cum aflu.
|
Vezi la una dintre optiunile pe care le-ai specificat mai sus. Probabil Vali te-a facut deja moderator. Bafta si ai grija ce faci :wink:
|
doresc shi eu sa devin moderator pe constanta sau la tot ce nu poate fii incadrat.multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning