![]() |
Re: golf 2 b-76 bpr
si cu ce pistoane vrei sa-i pui turbo ?
|
daca o sa ma decid sa ii pun turbo o sa schimb tot in motor.dar astept trebuie sa scoata in vreo 2_3 luni un baiat un 16 v turbo sa vedem cum se comporta al lui si daca o sa-mi placa il fac si eu daca nu raman tot la 16 v ca nu ma dezamagit niciodata.
|
wrc-u cat mai ai la golf pana il pui la punct
|
cu un 0,6 in turbina eu sunt de parere ca rezista internele stock...dar vb lui bpr...pana nu vezi nu crezi.
|
o sa ma apuc de el dupa ce termin cu dacia
maine incep dezmembrarea |
terminal mai repede sa ne dam si noi
|
felicitari bpr-ule pt masina, chiar ma intrebam cand o sa apara un topic undeva cu masinutza asta.
P.S. cat ai mai lasat-o, mai bine zis...unde??:lol: |
foarte frumos MK2 cu facut cu gust si cap.
|
Am suspensie reglabila si am lkasato in fata blocului.am muncit de mia venit rau ca i-mi atingea janta in amortizor.A trebuit sa comand alte flanse de 9mm
si binenteles ca am mai taiat si din contraaripi ca i-mi atingea de sus.in total am muncit cam 2 saptamani pana am rezolvat treaba.pragurile vreau sa le schimb in viitor pt ca m-am plictisit de ele vreau alt model |
Quote:
|
Quote:
BPR-ule o sa iau legatura cu tine dupa ce se termina rodajul la G60 ala negru :) (P.S: baietii cu golfurile de pe kiseleff) |
Sa ma chemi si pe mine sa-i cunosc si eu pe baietii de pe Kiseleff....
Cred ca-s super tari golfurile pe acolo... Ps..pt WRC chitul de s2 e ideal pt turbo..pe 16v...si tre clar sa treci pe digi 2(care tu-l ai pe masina :)) Iar treaba cu internele stoc....e discutabila rau... Scuze de off si sper sa nu ma luati in nume de rau...Mai ales tu Rebel.. |
rebel boy dupa ce termini rodaju vrei sa ne dam sau ai treaba cu mine sa te ajut la ceva anume.
|
4 Attachment(s)
3 bijuterii :D:D:D
|
BPR-ule nu intelege gresit .. vreau doar sa mai facem schimb de experienta (nu eu ci amicul meu cu MkII G60 k io am Golf 3)..
@ZIM.. nu stiu ce intelegi tu prin "Cred ca-s super tari golfurile pe acolo..." suntem doar cativa vecini de cartier pasionati de Golfuri atata tot... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning