![]() |
Re: Liniute pe 29...?
pai si nu se stie nimic ?
|
Quote:
asa ca pana atunci se poate astepta ca nu avetzi voi cine stie ce masini sa schimbati turbine pt asta sau macar un set de suspensii....:rolleyes2 |
nu e vorba de asta, dar sa stim sa ne tinem weekendul ala liber
|
Salut!De ce nu dam si noi un anuntz..frumos..sa vina si baietzi din alte localitatzi...de ce nu facetzi publica liniutzele de pe data de 13.09.2008?Ha?Vretzi sa fim decat 5-6 mashini?:)
|
se pare ca da
|
se pare ca nu se stie sigur si din aceste motive nu amagim oamenii inutil...crek pe joi o sa aflam....
|
:) exact ca anul trecut BBI . cand au fost alea de indemanare la stadion. s-a aflat cu 2-3 zile inainte. oricum , tre` sa imi iasa talonul intai.
|
mai sunt liniutele pe 13? ca noi cei de la vl am fost anuntati de organizatorii de data trecuta si au intrebat daca venim...daca stie careva un raspuns sa posteze sa venim si de la VL.
|
@ BBI : e joi ... ai aflat ceva ?
@kaluvr6 : cine sunt de fapt organizatorii ? ca vad ca nu vrea nimeni sa spuna nimic . tin totul secret, parca intentionat , sa nu vina nimeni |
Se tin sambata 13.09 dar nu se mai fac la stadion ci in vecinatatea Universitatii Brancoveanu. Sunt doua manse linii si doua manse indemanare si apoi se cumuleaza timpu`. Grupele sunt aceleasi ca data trecuta......inceperea inscrierilor la ora 8:00. Drumul e proaspat asfaltat, e linie dreapta :) iar cu exceptia catorva canale e totul ok. Canalele oricum sunt asfaltate pe margini deci probleme majore nu sunt.
|
@killerINC - nu stiu care sunt organizatorii dar un prieten de`al meu care a participat data trecuta a fost sunat de unu din organizatori si a fost invitat la curse. A zis ca o sa ma sune si pe mine da eu mi`am schimbat nr intre timp si nu m`a mai sunat.
@bobby_gsi2 - grupele se fac tot dupa capacitatea motorului, nu? |
Se pare ca se vor face pe cai....am vazut un thread in care se spune ca s-au modificat. Sunt grupele folosite de lr.
|
care e threadul ? da link ca nu il gasesc pe search
|
adica se vor face pe varianta aia de leaga podul viilor de nord L-uri?
|
da...varianta nou asfaltata si largita...linkul nu il gasesc...sunt pe la sectiunea nsl.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning