Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea in curs de restaurare BV 04 DBD (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/81730-dacia-mea-curs-restaurare-bv-04-dbd.html)

golidix 09-07-08 23:24

Re: o alta babutza in prag de restaurare

da domnu luci am uitat sa mentionez imi cer scuze :D pe jantele acelea tot cu ajutoru domnului luci le am si vreau sa pun cauciucuri 185/60

AlexRo 09-07-08 23:33

Spor la treaba .. ca ai nevoie :???: sa iasa ce iti doresti din ea .. bafta la tunareala

Tryfy 12-07-08 18:32

:Dsalutare golidix, am si eu o dacie si nu stiu de unde as putea sa imi cumpar si eu niste flanse de trecere la 4 prezoane, pentru ca sincer nu prea am sanse sa gasesc si eu un set de jante in 3 prezoane sa se potriveasca :oops:.

Mult succes in continuare in restaurarea babutzei tale :D astept un raspuns .O sa iti las un pm cu id-ul meu daca vrei sa ma ajuti si pe mine. merci anticipat . bafta la tunarit;)

golidix 13-07-08 01:36

in principiu trebuie sa ai ceva prieteni un strungar si un om care sa iti faca rost de metal :D care e cam greu de facut rost mai vb pe mess

LUCI BV 89 WRC 13-07-08 12:17

Quote:

Originally Posted by golidix (Post 1637720)
da domnu luci am uitat sa mentionez imi cer scuze :D pe jantele acelea tot cu ajutoru domnului luci le am si vreau sa pun cauciucuri 185/60

Placerea a fost de partea mea TACHE.cand vrei si mai ai nevoie de ceva stii unde ma gasesti!!!bafta

golidix 15-07-08 19:02

azi m-am dus sa imi fac volanu si a zis ca nu e bine sa pun piele din motive de sigurantza si sanitare :D asa ca pun vinilin cu burete pe el sper sa iasa bine.dar nimeni nu a obs farurile mele bombate :P nu sunt de dacie cel mai probabil sunt de tractor :)) si am nevoie de un sfat ce sa pun in spatele la angel eyes ca sa nu bata prea multa lumina in far

flocea_ro_ab 15-07-08 23:41

faine piese, sa ai parte de ele... ce carb e ala ? poti sa imi dai niste detalii ?:D

golidix 16-07-08 15:36

2 Attachment(s)
pai detalii......... sau te referi la cele tehnice....?

flocea_ro_ab 17-07-08 01:56

Quote:

Originally Posted by golidix (Post 1648477)
pai detalii......... sau te referi la cele tehnice....?

multumesc pentru detalii.. carb de ce ii dacie sau olcit?:d am si eu unul identic:D
o flansa... ? ai ?
daca poti mai pune te rog 2 - 3 poze cu carb, din profil :d ms :-):D

BTL-gordini 17-07-08 12:00

D-ul Flo esti din Alba Iulia?sau de pe langa

flocea_ro_ab 17-07-08 14:54

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1650062)
D-ul Flo esti din Alba Iulia?sau de pe langa

mai precis: pe str aia cu policlinica, dr alexandru vaida voievod, parka asa ii zice dupa noua denumire::d:confused:

golidix 27-07-08 00:07

deocamdata lucrarile si cumparaturile o sa stagneze lipsa totala de fonduri :(

cannavaro 27-07-08 00:55

daca vinzi volanul sau vrei altceva la schimb pe el, nu ezita sa-mi dai PM.

ozn_yakuza 27-07-08 01:47

in ce stare jalnica a ajuns volanul ala de raid,pacat.

golidix 27-07-08 12:59

nu vand nimic din ce am luat ;) doar ca nu sunt bani acum intra intr-o investitie necesara :) volanu l-am imbracat cu vinilin buretat o sa pun si poze

All times are GMT +2. The time now is 19:26.

- Copyright 2026 4Tuning