![]() |
Re: Noul Audi S4 surprins necamuflat
Bijuterie !
|
inafara de faptul ca noul A4 e foarte nashpa ( nu se identifica prin ABSOLUT NIMIC ... wannabe A5 cu putin din A6 ca sa para mai impozant ) apare acu S4 care e un A4 S-line ... ce are in plus infara de motor ?:) aa da ... sigla aia mica pe grila fata :D TARE :D
|
este foarte frumos si a4-ul actual..nu inteleg de ce se grabesc asa sa scoata modele noi
|
nu e shimbat fata de un A4 poate doar dubla evacuare...motorul in schimb .....este mai mult decat bun ...poate vom vedea si un alt design la RS4 :-D:-D:-D
|
A4 este destul de sportiv chiar si in varianta standard. Ma refer ca diferentele intre pachetul de serie si cel S-Line sunt desul de mici.
Din cate stiu eu 3.0 Tfsi va avea 390cp. Urmeaza sa vedem ce va aparea oficial. |
eu zic ca e superb noul a4 , iar despre s4 ...... nu prea am ce sa zic in afara faptul ca nu se deosebeste prea mult de 2,0tdi
|
Quote:
|
cea mai "frumoasa" berlina . clar peste bmw/vw si alte marci cu pretentii .
|
moama ce tare nici nu se vede ca e s 4 arata ca un a4 normal mai au de invatat audi
mercedes si bmw sunt in fata ei sunt si au fost sus dintotdeauna suprematia nu o castigi in 7 ani ci in mult mai mult timp si inca ceva a4 nu are eleganta uitati-va la c class nou e ca un vulcan de eleganta |
ulyse nush cum de ai ajuns u la concluzia ca a4 nu are eleganta:rolleyes2 din contra cred ca e o masina care ofera si sportivitate dar si eleganta :-)
|
Quote:
Da trebuie sa se vada ca e S4? Sau sa fuga ca un S4? Eu zic ca trebuie sa fuga... :rolleyes2 Si oricum, culoarea nu o ajuta deloc, nu se vad unele elemente specifice S de pe masina. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:31. |
- Copyright 2026 4Tuning