![]() |
Re: Nfs 2008 -Undercover
Quote:
|
Need for Speed Undercover, cel mai nou joc in seria NFS, se va lansa in aceasta toamna, mai precis pe 18 noiembrie. Anuntul a fost facut de catre Electronic Arts care a dat publicitatii si primul trailer teaser din acest joc.
http://www.hit.ro/jocuri-console/nfs...ata-de-lansare John Riccitiello, directorul Electronic Arts declara in urma cu o luna ca durata de productie a unui joc din seria NFS a crescut deja de la un an de zile la un an si jumatate si ca in viitor ciclul de productie a unui joc Need for Speed va ajunge la doi ani pentru a nu mai "tortura" echipa de productie din Vancouver, Canada. " Sunt convins ca Undercover este un joc mult mai bun decat ProStreet si ma astept ca de acum inainte echipa de productie sa fie mult mai creativa" a adaugat Riccitiello. |
Voua va merg celelalte obiecte de pe whichroadtotake.com? alea care nu mergeau pana acum...ca se zicea ca pe 30 adica azi va fi nu stiu ce pe site si trebuiau sa mearga si celelalte dar cand dau click pe unele arata ca si cum ar fi bruiat ...cum arata si inainte dar inainte dupa ce se bruia arata un film...acum face asa incontinuu si nu merge :(
|
wow:| dabea astept..dar cred ca o sa fie nevoie de o racheta ca sa mearga.. ..mie prostreetul mi'a mers...la minim cu unele setari la mediu dar a mers..asta..o sa mearga pe langa
|
sigur o sa fie nevoie de o racheta...NOT
|
|
6 Attachment(s)
In NFS Undercover you play an undercover cop, which has the mission to infiltrate and takedown an international crime syndicate. The storyline is mission-based, so you have to take jobs and compete in races to prove yourself. Apart from you there is only one person, who knows the real identity of the player - your only contact to the outer world: Federal Agent Chase Linh. This person is played by the famous actress Maggie Q, which you might know from 'Mission Impossible III' or 'Live Free or Die Hard'.
"Need for Speed Undercover features a deep and engaging story of spectacular Hollywood-style live-action that will transport players into the fictional world of the Tri-City Bay Area," said Bill Harrison, Need for Speed Undercover Executive Producer. "Working with talent the caliber of Maggie Q allows us to deliver an unparalleled level of storytelling that will keep players engaged in between 180-mile an hour races." |
misto ceasul tipului :)
par promitatoare pozele/informatiile |
oo da..curcan sub acoperire..parca era gen transporter.. :) e aiurea :| peste doi ani ii vedem ca da in Gta
|
|
Dupa trailerul asta ii dau dreptate lui cryssl , o sa fie nevoie de 2 rachete sa il jucam.. :|
Nu stiti daca o sa includa si camera on-board ? :| |
cel mai frumos intro mi sa parut cel de la underground .. de atunci mi-a generat mie ideea de a ma apuca de vtuning.. :P
Abia astept :) |
|
niiiiiiice :D danke wonder
|
12 Attachment(s)
pozeee
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning