![]() |
Re: E36 - 320i Mpaket
Quote:
|
baieti calmati-va, am un 320 care nu are pack m pe el si gata sa fie toata lumea fericita
|
Sa mor eu daca am mai vazut ca voi... ce naiba aveti cu omu'?! Infine lasati-o balta ca altfel ii luati tot chefu' de postat la om.
Imi place pisica ta, si la fel cum au zis ceilalati revopsirea+finala+stopuri si apoi e no comment. Succes in continuare la modificat ca ai gusturi. Numai bine. |
bai fratilor ia gata cu abureala asta . mpaket sau nu .. recaro sau sport ... nu conteaza . asta e masina .
daca mai continuati cu discutia asta incep su dau avertismente . |
asai gata cu discutiile o ajuns la mine si e de vanzare :-)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
asai?:)))):-)
|
foarte tare frate masinutza ta....parerea mea e urmatoarea: jantele sunt frumoase dar dupa cum stii la bmw dau foarte bine jantele cu buza gen BBS,MAM si altele + ideea cu vopseaua este foarte buna(trebuie refacuta total),culoarea nu o schimba ca ii da bine rosu....si poate incerci un clean look, ceva fara manere la usi, fara bandouri si semne ar fi o idee buna....
|
misto masina :D culoarea imi place cel mai mult:twisted:
|
am fost azi am luat codu de culoare al masini si luni imi face vopseaua si vopsesc capota si bara fatza,ma poate ajuta careva cu un VT sa vad ce jante ar da bine pe ea?vreau neaparat sa schimb jantele ca numi plac deloc,in rest cred k i schimb uleiu,becurile d einterior si cred k ine si un xenon
deci ce ziceti de VT-u ala?ma ajuta careva? |
Asta e noul tau proiect laurentiu ?:D
|
Quote:
|
Te ajut cu placere ... ai o poza mai 'calitativa' ?:D
|
Quote:
|
ok:D mis bune primele poze....si ce model de jante vrei sa pui?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning