Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Super Nova (RED) (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/81330-super-nova-red.html)

Messerschmitt 29-06-08 22:01

Re: Super Nova (RED)

Apropo sa mai pui poze cu masina daca maif aci schimbari

RobertRFG 29-06-08 22:02

Quote:

Originally Posted by Messerschmitt (Post 1620104)
Apropo sa mai pui poze cu masina daca maif aci schimbari

scuze ca iti zic dar ai functia edit si nu trebuie sa te insiri...nu iti zic din rautate dar nu cred ca modaretorilor o sa le convina ca te intinzi atat(scuze de off)

CocoT 28 01-07-08 01:30

Sa o stapanesti sanatos nae!... Strange bani si pune jante frumoase pe ea si o suspensie sport!... ;)

AG-20-MCA 01-07-08 10:11

toate la timpu lor baieti deocamdata sunt ocupat cu actele masinii:evil: dupa ce termin cu ele ma apuc putin si de masina;)

AG-20-MCA 02-07-08 23:28

2 Attachment(s)
cu volanu m-am convins... l-am montat azi si nu imi place cum vine si nici nu e asa manevrabil deci... l-am pus in vitrina (e de vanzare daca intereseaza pe cineva)
De modificarile astea la interior ce ziceti ar da bine:oops: ?

toody 03-07-08 01:32

AG-20-MCA , sincer eu nu cred ca o sa arate bine , mai bine incearca sa faci ceasurile albe , cred ca o sa arate mai bine asa.Parerea mea , acum depinde cum iti place tie :).
Bafta !

CocoT 28 03-07-08 02:54

Quote:

Originally Posted by toody (Post 1626354)
AG-20-MCA , sincer eu nu cred ca o sa arate bine , mai bine incearca sa faci ceasurile albe , cred ca o sa arate mai bine asa.Parerea mea , acum depinde cum iti place tie :).
Bafta !

SI eu am aceiasi parere... :)

adi.schumi_tm 03-07-08 07:31

daca ai face asa interiorul la fetele de usi folosind ceva material gen ''plus'' ar da super bine,crede-am am vazut pe o bijuterie de masina asa ceva si am ramas fara cuvinte.Cat despre ceasuri eu zic ca ar da bine mai ales daca ai face ceva si cu partea din mijloc,sa scoti ceva mai deosebit la imprmanta sa pui acolo...aaa....si niste leduri rosii in bord ca tot se dau usor ceasurile jos la SupeRnova

ag89dfa 07-07-08 19:28

Hai cu actele vecine :)) ...

AG-20-MCA 25-07-08 02:38

2 Attachment(s)
ce ziceti baieti cum sa fac jentile ca vreau sa renunt la capace :oops::?:

alb-negru sau rosu-negru

adi.schumi_tm 25-07-08 17:07

negru rosu CLAR

bolidu' 26-07-08 16:37

negru-rosu dar intoarse sau latite nu asa ca vin nasol!

AG-20-MCA 30-07-08 00:00

5 Attachment(s)
niste poze de ultima ora:-) nu prea am facut mare lucru la masina...i-am pus muzica la punct cat de cat , saptanama asta vreau sa fac materialu de pe panourile de la usi rosu si dupaia sa imi pun praguri de Logan (cu ajutoru lui Cocot:D)

AG-20-MCA 31-07-08 19:47

8 Attachment(s)
Am vopsit pana la urma jentile albe:-)
P.S. nu va luati de vopseaua dupa cauciucuri ca nu a fost vina mea (a batut vantu) da am remediato cu putin diluant :D

Si un filmulet:

CocoT 28 31-07-08 21:32

Eu nu stiu Alexe de ce te mai complici cu jantele sa le mai vopsesti.... Mai bn iti strangi frumos niste bani si iti cumperi unele noi frumoase din aliaj... Dupa care o lasi mai jos din arcuri... Folie... Si ar fi OK!... Eu asa zic!...

All times are GMT +2. The time now is 04:12.

- Copyright 2026 4Tuning