Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Informatii (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/813-informatii.html)

B_real 07-01-07 13:10

Re: Informatii

cum pot a devin si eu moderator pe Slatina ?(eu lam infiintat)..k p topicul q inscrieri pt moderatori nu pot sa postez...imi spuneti si mie..plz

Gabi 07-01-07 13:56

Tu ai creat un topic. Moderatorul are in subordine o sectiune (ex. Propuneri orase). In momentul in care se vor aduna mai multi utilizatori din Slatina, se va crea sectiune.

Ali_ump 12-01-07 08:36

Pt moderator pt Piatra Neamt se poate? astept un raspuns ceva de la voi.....

Gabi 12-01-07 12:20

Cand veti avea sectiune speciala dedicata orasului, atunci se va lua in calcul (prin vot) si atribuirea postului de moderator.

Ali_ump 12-01-07 14:10

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 695180)
Cand veti avea sectiune speciala dedicata orasului, atunci se va lua in calcul (prin vot) si atribuirea postului de moderator.

Am inteles...pai am discutata cu ZoliaT si am inteles ca in cursul zilei de azi se rezolva si problema asta cu sectiunea ....asteptam inca...ms de info!

ZoliaT 18-01-07 00:11

a durat mai mult decat ma asteptam .. acum aveti sectiune .. hotarati prin vot public cine sa fie moderator pls si anuntati-ma

Ali_ump 18-01-07 11:03

Quote:

Originally Posted by ZoliaT (Post 703130)
a durat mai mult decat ma asteptam .. acum aveti sectiune .. hotarati prin vot public cine sa fie moderator pls si anuntati-ma

in masura in care se va desemna moderatorul anunatam ...multumesc inca o data in mule comunitatii din Piatra Neamt

nu_stiu 22-02-07 03:44

Am si eu catziva tov in mizil, pasionati da masini ce sa face k sa avem si noi o comunitate locala ???

**COSMIN** 23-02-07 11:35

Propun Sa Se Faca o Comunitate 4Tuning Si In Giurgiu.. Suntem SI De Aici Catziva Pasionatzi... Astept Si Eu Un Raspuns

Gabi 23-02-07 12:45

Quote:

Originally Posted by nu_stiu (Post 764432)
Am si eu catziva tov in mizil, pasionati da masini ce sa face k sa avem si noi o comunitate locala ???

Adu-i pe forum incingeti discutii, formati-va ca si comunitate si primiti si sectiune apoi.
Quote:

Originally Posted by **COSMIN** (Post 766613)
Propun Sa Se Faca o Comunitate 4Tuning Si In Giurgiu.. Suntem SI De Aici Catziva Pasionatzi... Astept Si Eu Un Raspuns

Acelasi raspuns ca cel de deasupra!

bogdan100 25-02-07 19:06

Gabi...ce cerinte sunt pt moderator?daca se va face o sectiune "Alba Iulia":o am sanse sa ajung mod?

Gabi 25-02-07 21:03

Sa ajungeti voi sa aveti sectiune, ca lamurim si problema cu moderatoru' !

nu_stiu 26-02-07 02:41

ok gabi o sa vb cu ei!!!

hoinar 12-03-07 08:36

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 770975)
Sa ajungeti voi sa aveti sectiune, ca lamurim si problema cu moderatoru' !

suntem pe ultima suta de (hai 200 :)) metri in alba sa punem bazele clubului. crezi ca putem trece de la stadiul de propunere oras la forum oras in toata regula? merci

Gabi 12-03-07 18:20

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 793262)
suntem pe ultima suta de (hai 200 :)) metri in alba sa punem bazele clubului. crezi ca putem trece de la stadiul de propunere oras la forum oras in toata regula? merci

Se va discuta problema asta ! Oricum, nu infiintarea unui club hotaraste crearea unei sectiuni.

All times are GMT +2. The time now is 23:56.

- Copyright 2026 4Tuning