![]() |
Re: pasionati de masini din BOTOSANI si forumul 4 tuning!
Quote:
Shi nu i`am laudat pe baietzi urmarind ceva anume .. pe atunci nici nu stiam ca baietzii sunt dintr`un club anume .. asha ca .. nu te mai umfla .. |
Quote:
|
Quote:
|
tocmai ce spuneam :)
|
Quote:
|
Quote:
|
lume , e august, luna concediilor pt fratii nostrii din italia ... am vazut ceva masini dragute , inchiriate probabil prin oras...era un bmw seria 3 cabrio auriu, mai e un jeep adev pe bulevard, in spatele stadionului...voi ce ati mai vazut?...
|
Quote:
|
Quote:
|
hello ESP man , imi zici si mie cand se organizeaza intalniri sau curse , daca sunt date anume , de unde ma pot informa sa stiu si eu dinainte sa vin :D ca m-am plictisit tot sa aflu de la altii dupa 1 saptamana ca a fost mare raliu mare ,am fost doar la raliul botosaniului :D si vreau neaparat sa vin si la altele chiar daca nu am masina ca am doar13 ani da fug si eu dupa voi vad eu ce fac , ca sunt innebunit dupa tunning ---> PS : tare CLK si faina muzica pe care o asculti :D :peace:
|
curse deacuma dupa vacanta de iarna :))
|
7 Attachment(s)
Mai nou prin zona.Asta e majina mea lucrata manual,triple,folie,pedale sport,parasolar,bla bla bla,Oricum la anu vine BMW-u,3 aru,ne mai auzi:poke:
|
6 Attachment(s)
Nu e prea deosebita dar sper sa va placa. Sper sa fie promovat si forumul asta ca, dupa parerea mea sunt destui pasionati si la noi in Botosani. Respect
|
Quote:
|
Nu mai avem pasionati de masini pe aici.Azi am vazut o mazda coupe parca k nu am vazut de aproape,cu nr straine condusa de un tzigan prin targul Dorohoiului,faina masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning