![]() |
Re: Recomandari filme cu masini/motoare etc..
De fapt, e "Bullit". Mai sunt "Vanishing Point" si "Driver" de vazut. Un film foarte bun, daca nu ati vazut, e "The world's fastest Indian", la capitolul motoare.
|
Herbie Fully Loaded !? :lol:
Cars !? :lol: nu`mi spuneti ca nu v-ati uitat la "Cars" |
Ba daaa :D tare filmu' :D si Herbie am vazut :D
|
Cars nu am vazut ... ala e film pentru copii de 12 ani :P ....
The world's fastest Indian - il dau jos de pe torrente cu 4-15kbps :O ... nu prea are seed's .... n-aveti un torrent cu seed's mai multi ... sa il iau mai rapid ? si o subtritare ... ms |
ehhh film petru copii de 12 ani :lol: ,fitze :lol:
|
e animatie :) si e super misto...in general la animatiile astea razi mai bine decat la un film ;) ...
|
- Taxi
- Taxi 2 - Fast&Furious - Fast&Furious 2 - Fast&Furious 3 - The Transporter - The Transporter 2 - Ronin - Bullit - Gone in 60 seconds - Eat my dust! - Christine - To Catch a Thief - A Man and a Woman - Tucker, a Man and His Dream - Le Mans - Goldfinger - American Graffiti - More American Graffiti - Corvette Summer - The Cannonball Run - Cannonball Run II - Smokey and the Bandit - Two Lane Blacktop - The Gumball Rally - Vanishing Point - Duel - The Wanderers - Aloha, Bobby & Rose - Hometown USA - The Hollywood Knights - The Bourne Identity - The Bourne Supremacy - The French Connection - Lethal Weapon 4 - Bad Boys II - The Italian Job |
na ca va lasat jipy masca:))
numai sa aveti download bun:)) care a vazut toate filmele acestea...sau macar o parte.....cele care nu prea sunt asa populare...sa spuna despre ele:) |
si aci un top The best Car Movies Ever - 21 d filme :) cateva se repeta din lista de mai sus ....
http://www.amazon.com/The-best-Car-M.../362SJOT5LACJW |
jipy saved us :lol:
|
cam da:))
oricum, 2fast2real for Hollywood e tare filmul |
2fast2real I&II sunt prea tari...
si mai zic eu unu: hyper street racing |
Quote:
|
jipy pls zi`mi de unde sa iau toate alea... vechi ma refer... nu astea mai noi pe care toti le au la share... daca le ai... zi`mi te rog cum putem face sa mi le trimiti :D mersi!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning