Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Logan Kompressor by Elia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/8117-logan-kompressor-by-elia-tuning.html)

NEo007RX4 16-09-05 09:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"

Motor 1,6 litri cu KOMPRESOR nu turbo la 136cp.
Asta e configuratia Elia pt motorul acelui Logan care se va vinde undeva in jur de 24 000 euro.

:oops: shame on me, nu am fost atent :oops:

Gangstahmode 17-09-05 15:38

totusi...sunt o carutza de bani...si pentru ce? in banii aia atzi iei n masini cu performante si confort peste ce ofera lobanul, dupa parerea mea loganul respectiv e o investitie proasta.

blowwind 17-09-05 15:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gangstahmode\"
totusi...sunt o carutza de bani...si pentru ce? in banii aia atzi iei n masini cu performante si confort peste ce ofera lobanul, dupa parerea mea loganul respectiv e o investitie proasta.

si sa mai vad inca 5 la fel pe strada ? :)..yo sincer as alege Loganul ...dc ? arata bine :) e unica (sau foarte rara) ...putere are...confort are....pret piperat....recunosc...are :)) ...oricum...ma repet...personal daca as avea banii ... :)

Gangstahmode 17-09-05 18:01

pentru asta exista tuning-ul, apeland la el te asiguri intr-o oarecare masura ca nu o sa mai vezi o alta masina k a ta pe strada si dupa cum am zis si mai devreme...omu pe banii lui isi ia ce vrea...ai alege logan-ul...foarte bine e dreptul tau eu am zis doar ca in banii aia as lua altceva... fiecare alege ce vrea :)

bodyspeed 17-09-05 20:57

la bani astia iti iei masina nu gluma cred ca o sa se bata pe cele 100 de bucati :punch: :D :D :D

ovi76 18-09-05 14:05

ce spun cei de la ELIA

cei de la Elia spun ca Logan lor costa intre 17.500 si 23.000 in functie de dotari- piele, incalzire scaune, sistem de navigatie, ABS, oglinzi / 4 x geamuri actionate electric, incalzire in scaune/oglizi, A/C etc..
ce este cel mai important este ca, distanta de franare s-a redus la aprox. o treime fata de modelul standard si ca prin modificari la suspensie - marire ecartament si coborarea centrului de greutate masina sta ca pe shine in viraje - expresia lor;
nu este de neglijat faptul ca, spun ei, cu 136 cp si greutate 1000kg mashina trece lejer de 200km/h; - nu dau timpi de demaraj de nici un fel;

teoretic la 1000 kg, 136 CP si tractiune fata:
- pentru un 1/4 mila - timp de parcurgere 16.149 secunde
- viteza atinsa pe 1/4 mila : 148.8 km/h

hev a nais dei;

articolul original[ in germana]:

Dass man den Preis eines DACIA Logan locker verdoppeln kann, beweist ELIA mit seinem Conceptcar Logan RS100. Trotzdem bietet der ELIA Logan immer noch ein konkurrenzloses Preis-/Leistungsverhältnis. Denn das nur 1.000 kg leichte, geräumige Kompaktauto überspringt dank Kompressornachrüstung locker die 200 km/h-Marke. Die etwas schwammige Straßenlage des Serien-Logan ist dabei nicht mehr wiederzuerkennen. Denn dank Gewindefahrwerk und 17Zoll-Rädern mit breiterer Spur geht der ELIA-Logan wie auf Schienen um die Kurven. Und die deutlich verbesserten Bremsen reduzieren den Serien-Bremsweg um ca. ein Drittel.

Aber auch außen und innen wird das ELIA Conceptcar deutlich attraktiver durch Tieferlegung, Aluräder, Spoiler, Chromgrill, Sportauspuff und Ledersitze, Sitzheizung und Navigation.

ELIA plant, nur 100 dieser Logans mit 100 KW zu bauen. Je nach Basisfahrzeug beginnen die Preise bei 17.500 € und enden bei 23.000 €, dann natürlich als Logan \"de Luxe\" mit ABS, Klima, 4 elektrischen Fenstern, Bordcomputer, Funkfernbedienung, Nebelscheinwerfern, elektrischen, beheizbaren Aussenspiegle, etc. :evil: :P :twisted:

seba 18-09-05 14:36

Cat de cat au scos-o la lumina. Problema e ca este foarte scumpa pentru o DACIE

ovi76 18-09-05 14:44

-

Se spune ca Logan e mashina... se spune ca Dacia nu e mashina...
Deci Dacia Logan este ~~~~~????
Eu cred ca abia LOGAN+ELIA este mashina...
cred ca varianta la 17.500 Euro este totusi rezonabila cu frane in adevaratul sens al cuvantului-nu urme de de frane si 136CP cu compresor mecanic, jante de 17'' cu gume latime 235(parca) suspensie +evacuare sport -poate cu ABS chiar si fara piele,sistem de navigatie geamuri electrice etc, etc, etc

pdw 19-09-05 11:09

Re: ce spun cei de la ELIA

Quote:

Originally Posted by \"ovi76\"
.... ce este cel mai important este ca, distanta de franare s-a redus la aprox. o treime fata de modelul standard ....

Daca citesti mai atent articolul vei vedea ca distanta de franare se reduce cu o treime, nu la o treime :!:

ovi76 19-09-05 11:55

corectare

corect, imi cer scuze cu o treime nu la o treime. era dubios tare \"la o treime\".
stie cineva ce frane folosesc - producatorul cine este?
m-ar interesa si rapoartele de transmisie + raportul de transmisie final pt. modelul de 1.6 si 1.4

multumesc

aviator 20-09-05 17:04

Doamne fereste!

Christian 21-09-05 08:50

nici 17.000 nu este rezonabil deloc. cu 1500-1800 iti iei motor, cutie si planetare de clio sport, sa zicem 500E pentru suspensii tari, inca 800 pentru jante frumoase, o punte de spate gasesti de un renault 19 care sa se potriveasca pe logan, si la fel, o pereche de discuri pe fata \"compatibile\" se pot gasi lejer.
mai punem 600-700 euro pentru cele 2 cu toate ca nu e chair atat deloc. inca 1000 pentru bodywork spoilere si ce mai vrea posesorul.= 4500 euro toata distractia. normal cane mai batem capul si cu montaj +omologari. sa zicem inca 1500 euro(dar nu e atat nicicum, asta daca nu cumva te duci la reprezentanta renault :roll: care iti va cere triplu probabil) luam versiunea preference cu motor de 1.4 si jante de tabla ca oricum le schimbam. si iesim ceva mai ieftin. mult mai ieftin. atat ca motorul are 40 de cai in plus si e aspirat si nu scrie elia pe ea. 8)

Psycho 21-09-05 08:59

io n`ash da cu nici unu chip 23 de mii pe o DACIEE ... sub nici o formaa ... mai bine imi iau golf .. sau ... un focus .. sau orice altceva ...

ERY 21-09-05 09:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
io n`ash da cu nici unu chip 23 de mii pe o DACIEE ... sub nici o formaa ... mai bine imi iau golf .. sau ... un focus .. sau orice altceva ...

Si eu auzisem ca iti vinzi SHM ca sa iti faci un leasing la un Logan d'asta de 23.000 de europeni....:ciggy:

CT-87-ADY 21-09-05 12:17

Hmmm... cred k ar fii cea mai proasta alegere masina asta :lol:
La masini noi, alegeriile cele mai bune: TypeR sau GolfV GTI
la masinii SH sunt o gramada de alte alegeri,poate si un subaru dak esti mai norocos sau dak mai ai niste bani in plus, dar in nici un caz carutza asta cu motor... :x

All times are GMT +2. The time now is 16:08.

- Copyright 2026 4Tuning