Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   O Dacie De Securisti:)) (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/81165-dacie-securisti.html)

Messerschmitt 17-06-08 18:35

Re: O Dacie De Securisti:))

e fainutza cu draci masina ta.. dar as vrea si o poza cu talonul...;)) k nush ce sa cred k e de la securisti???
Io am o dacie din 2000 luata tot de la securisti;))) da nush in a ta oare bagau securisti asa carburator..:D

robert_berceni 17-06-08 21:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Messerschmitt (Post 1596926)
e fainutza cu draci masina ta.. dar as vrea si o poza cu talonul...;)) k nush ce sa cred k e de la securisti???
Io am o dacie din 2000 luata tot de la securisti;))) da nush in a ta oare bagau securisti asa carburator..:D

ia vezi.si urmeaza poza cu cartea,dar nu prea merge scanner-ul:(

Messerschmitt 17-06-08 22:41

man e sooper masinutza;));)) dar la tine cum scrie la proprietaru dinainte??? unitatea militara sau politia etc...?? k la mine park scria unitatea..
Sa o porti sanatos e faina cu draci;))

robert_berceni 17-06-08 22:47

Quote:

Originally Posted by Messerschmitt (Post 1597439)
man e sooper masinutza;));)) dar la tine cum scrie la proprietaru dinainte??? unitatea militara sau politia etc...?? k la mine park scria unitatea..
Sa o porti sanatos e faina cu draci;))

man.eu sunt al 3lea proprietar;)).primul proprietar(X) a luat-o d unde a luat-o,a tinut-o 5 sapt,apoi a luat-o Y in 97 si a tinut-o pana mai acum ktea zile.1 sapt sau 2 km asa.nu ma intereseaza d unde e luata,cine a avut-o etc.
cel mai mult imi place ce svrie pe cartea masinii,la observatii
"NU NECESITA CERTIFICAT DE OMOLOGARE ARTIZANALA":d

Geo_ZGA 17-06-08 23:04

ce sa zic... e super masinuta ta :) sa ai bafta de ea, fara peripetii si probleme. auzisem si eu acum ceva timp de asemenea Dacii, dar nu stiam exact care e treaba cu ele...
sfatul meu (sunt patit) e sa schimbi absolut tot sistemul de frana, inclusiv pompa, etrieri si tevi... tot. mai ales ca masina a stat "pe dreapta" ceva timp... pana nu vei avea un sistem de franare bun, eu zic sa nu te apuci sa o alergi. ai putea sa pui discuri fata (sau chiar si spate) de renault, impreuna cu pompa de frana mai mare (eventual cea cu servo, de papuc)... nu ma pricep f bine la compatibilitati, dar sunt sigur ca vor fi mult mai bune franele decat cele stock de Dacia, fie ele chiar si noi.
am avut acum 2 sau 3 ani ce iti trebuie tie, o grila de renault cu tot cu ochelari pt faruri drepte... dar am dat-o, nici nu mai stiu carui vecin, dupa ce am dat si masina.
spor la treaba, sa-ti iasa ceva frumos :)

M-Pwr 20-06-08 16:57

salut. tare daciuta ta nu am mai vazut ...cum zicea cineva mai sus... am auzit de ele doar :). poate trec pe la tine sa o vad intr-o zi... stau prin apropiere . multa bafta cu ea si sper sa nu o abandonezi proiectul

marele_ouu 20-06-08 19:03

mare norocos iesti sa sti si sa o stapinesti sanatos io am avut alpine pe o dacie si fugea 180 km h in 4 trepte si de ajuns la viteza asta ajungea destul de repede adica nu ajungea la 180 chinuit .

robert_berceni 20-06-08 22:34

Quote:

Originally Posted by M-Pwr (Post 1603146)
salut. tare daciuta ta nu am mai vazut ...cum zicea cineva mai sus... am auzit de ele doar :). poate trec pe la tine sa o vad intr-o zi... stau prin apropiere . multa bafta cu ea si sper sa nu o abandonezi proiectul

:))cum sa abandonez proiectul???
caut ochelari de r12...vreau sa strang kt mai multe piese pt ea,si la toamna sau in iarna sa ma apuc de ea...am alte prioritati in momentul de fata.asa k...
ea mai poate astepta.oricand te astept...str.Mixandrei,sect4,buc...:))BERCENI CITY

Quote:

Originally Posted by marele_ouu (Post 1603334)
mare norocos iesti sa sti si sa o stapinesti sanatos io am avut alpine pe o dacie si fugea 180 km h in 4 trepte si de ajuns la viteza asta ajungea destul de repede adica nu ajungea la 180 chinuit .

stiu masinuta ta MARELE OUU...foarte tare.pacat k ai dat-o...ma poti ajuta si pe mine cu informatii,sugestii,etc???da si mie pe PM id tau sa vb mai multe pe mess.salut.BAFTA

marele_ouu 21-06-08 01:19

te pot ajuta cu orice imformatie iar masina nu sa vindut sa dat doar motoru jante si suspensie caroseria o tin ca rezerva asta in caz ca vreau sa mai fac ceva din ia .id u meu marele_ouu

CristiRS 21-06-08 01:20

Quote:

Originally Posted by robert_berceni (Post 1597343)
ia vezi.si urmeaza poza cu cartea,dar nu prea merge scanner-ul:(

nu mai posta adresa ca stai langa mine si oricum imi trebuie un alpin :lol:

BH 59 FIF 21-06-08 14:47

O intrebare am si eu: Daca pe masina ta s-a montat motor de alpine din fabrica, iar in cartea de identitate exista mentiunea NU NECESITA CERTIFICAT DE OMOLOGARE ARTIZANALA, nu inseamna ca acest tip de motor este practic omologat pe Dacia 1310? Ar fi o chestie interesanta, avand in vedere faptul ca nu s-ar mai aplica regula cu procentul de 40% peste puterea motorului original si astfel nu ar mai trebui realizate testele dinamice. Incerc luni sa merg pana la R.A.R sa vad ce parere au ei de chestia asta.

robert_berceni 21-06-08 16:42

Quote:

Originally Posted by B-68-STI (Post 1603996)
nu mai posta adresa ca stai langa mine si oricum imi trebuie un alpin :lol:

:))nici o problema STI...am paznici.nu ai cum sa te apropii de masina...:))

robert_berceni 21-06-08 16:45

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 1604547)
O intrebare am si eu: Daca pe masina ta s-a montat motor de alpine din fabrica, iar in cartea de identitate exista mentiunea NU NECESITA CERTIFICAT DE OMOLOGARE ARTIZANALA, nu inseamna ca acest tip de motor este practic omologat pe Dacia 1310? Ar fi o chestie interesanta, avand in vedere faptul ca nu s-ar mai aplica regula cu procentul de 40% peste puterea motorului original si astfel nu ar mai trebui realizate testele dinamice. Incerc luni sa merg pana la R.A.R sa vad ce parere au ei de chestia asta.

Ai foarte mare dreptate.mot este omologat 100% legal.nu am nici o bataie de cap k tre sa dau bani d omologare la mot.tot ce va trebui omologat vor fi jantele.
Salutare

Snapy_xxl 21-06-08 16:45

Quote:

Originally Posted by robert_berceni (Post 1604696)
:))nici o problema STI...am paznici.nu ai cum sa te apropii de masina...:))

Ori masina a venit cu securistii la pachet? :lol:

Bv man, norocos mai esti. Am auzit si eu de tipul asta de Dacie dar n-am vazut nici una pana acum. Daca te tii de ea sigur o sa iasa ceva frumos si cu istorie. Bafta multa!

negrey_1300 21-06-08 16:46

tot ce va trebui omologat vor fi jantele.
[/QUOTE]

ce jante ai de gand sa ii pui?

All times are GMT +2. The time now is 11:13.

- Copyright 2026 4Tuning