![]() |
Re: Impreza WRX vs. Golf R32
ok acum ca stim cu totii cum se scrie abtiblid si ce are scris pe geamuri x si y... va pot deranja totusi cu o intrebare la subiect... ok poate 2 intrebari..
franele de WRX sunt model de sine stator.... adica asa ma gandesc ca nu sunt la fel ce acele de pe 1,5 si in nici un caz acele BREMBO de pe STI... si suspesnsiile la fel ma gandesc... |
si mai e ceva.... luand in considerare ca masina e noua... cativa ani dupa care ... sa zicem ca mai oboseste... care dintre cele doua masina are valori de revanzare mai mare
|
Quote:
|
prietenii mei zic ca noul bmw 125i ar fi o alegere buna tot in zona asta de 33-34k... masina e noua pe piata si e fiabila avand legendarul motor 6 in linie .... si fiind bmw cu siguranta isi va pastra valoarea destul de bine... e adevarat ca 220 de cai nu e nici macar car WRX dar eu nu sunt genul care cauta putere... un balans mai bun al sasiului consider ca e mai de valoare. si masina e desul de doatata din standard... ai putea sa mai pui doar vopsea metalizata, xenon si clima si e mai mult decat ok... cine stie poate te razgandeasti
|
si optional locuri pe bancheta din spate si un design mai reusit..nu e asa?
plus ca nu toti cauta RWD. |
Quote:
|
Nu stiu cum e coupeul seria 1 dar cel in 4 usi e extreeeemmm de inghesuit in spate..Deci in Clio ai mai mult loc..In fine..
|
bmw suna fff tentant trebuie sa marturisesc, vorba aia copiii nu intra in ecuatie deocamdata si masina are un sasiu mai rigid si o forma mai placuta si aerodinamica decat hatchback-ul in 3/5 usi. ... motorul cred ca m-ar satisface nu contest asta nici o secunda... din cate stiu eu 125i coupe are franele normale de seria 1 cu 1 piston flotant si nu cele de pe 135i care sunt prima tentativa de etriere cu 6 pistoane de la bmw. evident se poate lucra la capitolul asta. cat despre RWD ... sunt mult mai intuitiv de condus decat o masina cu tractiune. mai e totusi problema de costuri de intretinere pentru ca la consum ma gandesc ca are sa fie la fel ca celelate doua.
|
Quote:
P.s. Eu pun pariu ca iti consuma cam cu 20-25% mai putin ca un R32. |
sincer iti spun si FOARTE obiectiv fara sa te superi pe mine, daca tu consideri ca 1 coupe e mai frumos decat A3 inseamna ca ai gusturi oribile la masini...1 cabrio arata ceva mai ok, dar coupe este cu siguranta cel mai hidos bmw ever
|
Quote:
|
chiar am incercat sa fiu obiectiv...parerea care o am mi-au impartasit-o multi oameni...crede-ma ca nu sunt subiectiv ca probabil crezi ca audi e Dumnezeu pt mine...sub nici o forma...imi place bmw-ul cel putin la fel de mult ca audi :D
|
as avea totusi o intrebare... daca blocul motor pentru 125i coupe este acelasi ca si pentru 325i si 330i atunci cu un upgrade de soft nu poate sa fie adus la aceleasi valori de putere si cuplu ca si un 330i? adica ma gandesc ca diferentele mecanice nu exista din moment ce motorul are cilindreea de 2996 cmc in toate cazurile...(doar motoarele bi-turbo de pe 135i si 335i cred ca au bloc mai rigid, unii chiar au sugerat ca ar fi de la fostul e46) oricum daca aveti idee astept pareri
|
Quote:
http://www.autobild.de/artikel/vergl...-s_719816.html |
pai te cred ca n-oi fi singurul caruia ii place 1 coupe...si eu ma gandeam la 135i foarte serios (in nici un caz performance pack care il mai salveaza mult dar e exagerat de scump) dar ma opreste lookul cam tare :D sau eventual 335i ... still thinking on it
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2026 4Tuning