![]() |
Si eu tot 11-15 zic ca ar fi cel mai bine. Si sper sa fie gata SGG-ul, ca mi-e dor de el. :love:
|
Am vazut inervalele orare preferate o sa incerc o medie tinand cont de vot intre cele doua.
E bine asa? |
Adica ceva de genul 12:30-16:00? Da, eu zic ca e bine, oricum, cel mai important e ca aceasta cursa sa aiba loc si sa iasa bine.
|
11-12 pana la 15-16 !
|
E perfect, cam asa a fost intotdeauna.
|
Re:
Quote:
|
11-15........................32% [ 15 ]
13-18........................41% [ 19 ] 15-20........................10% [ 5 ] 16-21........................15% [ 7 ] Total Votes : 46 |
oke orele le stim...da' locatia ? avem vreo informatie ? :D
|
Re:
Quote:
Locatia Aeroportul International Baneasa Bucuresti. In ultima zi de SIAB seintra pe la SIAB asa ca abtinetiva sa mergeti de la inceputla SIAB , in duminica respectiva puteti avea o zi plina. Va fi si un inconvenient legat de dubla taxare a publicului. Pretul de acces la SIAB si pretul biletului de acces la LEGAL RACING. Eforturile noastre financiare sunt f mari, dar speram sa ne descurcam. |
banuiesc ca la SIAB o sa fie 100.000 intrarea si la etapa LR 50.000 nu ?
sau sunt alte tarife ? |
Re:
Quote:
|
Din motive obiective se amana!
Dar e mai bine ca o sa avem o selectie la zi corecta si nu subiectiva. Asa ca punetiva masinutele la punct, fiti gata de lupta. |
Nu stiu cat e la SIAB intrarea, am auzit si eu 100 iar la noi clasic 50 000lei ca si pana acum.
|
Sebastiane ... nu e nici o chestie ca se amana...macar sa faceti anul asta pana nu incepe sa ninga ... ca dupa aia ciu-ciu :D
|
Re:
Quote:
DEe amanat se amana doar lupta cu licentiatii care nu se pot pregati atat de in scurt pt un start serios. Astia chiar vor sa ne bata. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:18. |
- Copyright 2026 4Tuning