![]() |
Re: Chestie
nush ce faceti voi da io o vad asa..pur si simplu
|
e o iluzie optica, creeata de lipsa umbrelor ( silueta e neagra tot timpul ) ceea ce duce la lipsa perceptiei adancimii imaginii..
si da, poate fi interpretata ca o miscare ori la dreapta ori la stanga, in functie de cum creierul tau incearca sa perceapa miscarea siluetei |
bai`:|
fivar poza:)) ma dispera :)) se skimba sensul :| la un anumit interval de timp care e random dar se schimba !!!! :| alta explicatie nu am am incercat si cum ati enumerat voi mai sus e greu :)) |
nu se schimba ea...pur si simplu asa o percepi tu...are decat vreo 18 frameuri, nu mai tin minte exact, deci nu are cum sa se schimbe sensul
|
nu se schimba sensul
am stat si eu cu ceasul de la windows deschis alaturi de imagine sa vad daca are un timp oarecare de schimbare a sensului... e pur si simplu creierul tau de vina :),cum percepe el miscarea ..ori la stanga ori la dreapta.. citeste toate paginile-posturile.. ca s-au spus niste lucruri interesante.. si poate ai sa intelegi cum functioneaza smecheria sa zicem ca e un fel de iluzie optica... ps.. omul are o vedere binoculara, tocmai pentru a percepe adancimea-distanta la care se afla un obiect, forma acestuia.. etc.. e ca faza aceea cu creioanele.. ia doua creioane in maini, inchide un ochi , si incearca sa le pui cap in cap ( varf in varf... sau cum vrei tu sa zici ) , cu mainile intinse... :lol: |
da..
imi dau peste gura singur e ceva schimbare de sens... stiu ca par un idiot acum pentru explicatiile date mai devreme ( unele logice ) uitati-va cu atentie la maini.. de exemplu ..cand se roteste in sensul acelor de ceasornic, mana dreapta a corpului ( cea intinsa ) se afla in stanga imaginii, iar corpul e cu fata .. apoi,cand e in sens invers.. mana stanga a corpului, se afla in dreapta imaginii, iar corpul e cu fata spre noi :lol: |
Quote:
Later edit: Am incercat cu frati-miu in acelasi timp si se pare ca o vedem diferit. Incepem amandoi sa vedem in acelasi sens dar pe parcurs "se schimba" diferit.... :?::?: |
De'as face asa si cu femeile adevarate....doar sa ma gandesc eu si ele deja sa execute...:X:X:X
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:29. |
- Copyright 2026 4Tuning