![]() |
Re: Ferrari 599 GTB Fiorano cromat
este superba si eleganta
|
e mult prea bling bling am vazut una live neagra..si am ramas "tablou" :)) prima oara am zis ca e avion :)) norocu meu ca era la semafor care era rosu...daca era verde o mai vedea dracu !
|
la asa "culoare" nu conteaza de unde bate soarele...
|
Quote:
|
Am votat extraordinar, mie mi se pare cel mai agresiv ferrari, arata intr-un mare fel.
|
:)) mortala rau masina
|
DAMN...............in ce hal arata.......:D
|
chiar grozava, dar bine inteles acolo, in Romania nu ar avea aceeasi valoare masina,
|
Masina nu aduce nimic nou, deoarece este un Audi de la MTM mai vechi care a deschis "dumul" asta. Daca o folosesti la show auto e ok pentru ca merita, bate la ochii vizitatorilor, insa pe strada mi se pare gretosa alegerea si facuta cu sopul de a epata. (masina cum a iesit ea din fabrica arata superb si intoarce capete, nu are nevoie de nimic suplimentar)
|
E prea tare masina....Nu mai comentati ca e pentru cocalari.....ca e pentru tigani etc....Pun pariu ca fiecare dintre voi ar vrea sa se urce la volan....si ati fi mandri daca ati iesi cu ea pe strada.....asa ca nu mai comentati AIUREA....
|
Quote:
|
Eu ma refeream de arabi cand am zis prima, si asta oricum era probabil, de BMWul din Canada nici nu stiam. Eu prefer o culoare individuala, oricum una Ferrari, asta mi se pare extrema, mai mult de showcar decat de o masina de zi cu zi.
PS: e si un SLR facut asa, si cel de care zici tu, a avut o sedinta foto cu niste antene mari drept decor (in State daca nu ma insel) PPS: orice masina daca o vopsesti asa SIGUR va intoarce capete. |
in primul rand este un ferrari...sare in ochi fara cromul de pe ia....nu cred ca e potrivita combinatia asta..in plus nu stiu daca e legal...iti sparge ochii daca bate soarele..
|
Quote:
|
o ardeti aiurea coae....lasati-mi masina in pace:D:D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning