![]() |
Re: E36 - Coupe :x
Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos fara incidente!
Imi plac foarte mult jentile! Pozele ... bestiale! Se vede ca iti place mult masina! |
squid intr-adevar conteaza foarte mult cine le monteaza dar conteaza si farurile.eu perosnal nu am vazut la nici un e46 farurile aburite:(.pe cand la e36 cate vrei......si de aia mi-e frica:(.black pearl ms pt urari si pot sa spun ca ador masina asta...o iubesc e visul meu:D
|
Quote:
Acelasi sentiment l-am avut si il am si eu in legatura cu masina mea. :) |
:D:D....e frumoasa masina ta...nu mai este asa tigra in Arad...felicitari :D
|
Quote:
Sper ca o sa vii la intalnirile comunitatii 4tuning Arad sa iti vedem masina si live. |
superba masina ,si eu sunt posesoarea unei pisicute tot 318 is coupe.jantele sunt superbe,eu am optat pt cele de m6...acum cam regret.sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!
|
Quote:
|
46 rau noi ne vedem masinile aproape in fiecare seara asai?ai avut un reno18 nu?oricum sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea ca e frumoasa
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
... :lol::lol::lol::lol::lol:
|
Salut baieti...am acelasi vis care l-ati avut si voi,vreau un 318 Is...am gasit unul,nu arata ca cel de mai sus dar imi place.Probleme ar fi cateva,usa pe stanga a fost ori lovita ori zgariata si a dat cu spray,asta sa zicem ca nu este importanta,pe dreapta are doua bucsi de bascula care trebuiesc schimbate.Si cea mai mare problema...NU ARE aer :(( . Masina o iau la 1900 de Euro arata destul de bine este totul de fabrica.Dar vreau sa stiu daca se poate pune aer conditionat si in cazul in care se poate pune daca sunt probleme.Astept sfaturi.
|
ms kos de pozeee:D...le-ai facut bine...inafara de nr alaaaa :)
|
bhp maxim sincer sa fiu si eu m-am interesat inainte sa-mi iau masina ca nu prea gaseam cu dublu climatronic.....dar am auzit ca se poate pune numai ca ii de lucru mult.daca gasest una lovita si sa iei tot tot de pe ea.cred ca trebuie sa umbli si la instalatia electrica.astea sunt lucruri pe care le-am auzit si eu,nu e nimik concret.dar poate stie lumea mai multe si te ajuta.dar eu zic k de mers merge pusa....
|
Quote:
ca nu am mai vazut nici una pana acum cu jante de M6 :shock: ___________________________________ mama......deci ma tot uit la pozele cu masina ta RAU`le si nu ma satur:)) imi place la nebunie mai ales ca e din 97`:shock: |
mama......deci ma tot uit la pozele cu masina ta RAU`le si nu ma satur:)) imi place la nebunie mai ales ca e din 97`:shock:[/QUOTE] lasaa k poate peste cativa ani o sa ma uit io la pozele cu pisicuta ta:D.daca iti doresti cu adevarat o sa ai si tu.nu-ti fa griji k si eu zi de zi ma uitam pe net la altii si ma uit inca si acum....:D. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
- Copyright 2026 4Tuning