![]() |
Re: Dacia pregateste un model nou?
Off-Topic ADD>>> ai dreptate cu Dacia 1310, in plus arat mai bine decat Logan-ul si o poti prepara (daca esti pasionat) si gata!
|
Macar bine ca Dacia incearca sa evolueze si sa isi largeasca gama de modele. Ramane de vazut daca va aparea asa ceva , si cum va arata.
|
arata chiar naspa ! :-&
|
1 Attachment(s)
Scuzati calitatea imaginii, dar a fost scanata dintr-o revista...
Attachment 563118 Ce se spune despre ea: Constructorul Dacia, va prezenta publicului european versiunea hatchback a modelului Logan. Fara a fi inca publica denumirea noului model, acesta va avea un look putin modificat fata de Logan si un portbagaj mai putin voluminos (aproximativ 400 de litri), dar suficient de incapator pentru necesitatile unei familii moderne. Paleta de motorizari va fi preluata de la Logan. Aspectele practice vor fi insa considerabile gratie adoptarii hayonului. P.S.: mie imi place... |
Poza aia din revista e veche tare.
|
Macar de ar fii aratat Logan-ul asa! Dupa parerea mea arata destul de bine! Acum nu stiu parerea voastra! Dar de cand a aparut cu facelift acesta sa se zvoneasca?
|
spatele (inclusiv usa spate) din poza lui "the fury" seamana cu cel de la laguna 3....... dar sa vedem ce-o sa iasa din loganul asta :D
|
Quote:
|
Quote:
|
i keed i keed.
oricum, trebuie sa recunosti ca da a laguna... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning