![]() |
Chiar si atunci dupa ce o sa fie pregatit o sa aiva scuze, asa sunt unii oameni, NU RECUNOSC.
Eu am dat de unu cu motocikleta pe care l-am batut intr-o seara cu 6 la 0 pe distanta de 0 500 m si mai erau si in jur de 20 de martori iar el o tine-a pe a lui. Nu recunostea de nici un fel, pana a inceput lumea sa-l huiduie. |
Totusi este un motiv pt care se aseaza destul de atent masinile la start si startul se da de alta persoana, sau si mai bine de un semafor... pt ca nici o masina sa nu aiba un avantaj.
E pacat ca supra nu poate sa arate tot ce poate din cauza aderentei ... dar asta e viata. Poate o sa se dea supra cu subaru lui Sebastian, pe 400 sau cat o fi, ar fi foarte interesant. Oricum daca acum se pot intelege scuzele legate de cauciucuri la o eventuala cursa oficiala nu se mai pot accepta pt ca degeaba ai 2000 de cai daca nu ii poti pune la munca. Acolo trebuie sa vina pregatit Oricum nu cred ca ar trebui subestimata supra ... si poate o sa avem ocazia sa o vedem la urmatoarele legale. |
Re:
Quote:
Intrebare pt tine: De ce sa fac intrecere cu cineva in treapta a doua? Sau, de ce sa nu plec de pe loc? Am dat bani pt o masina 4*4 si vreau sa ma folosesc de tractiunea pe care o detin din plin. |
Re:
Quote:
O sa facem la legale, pt spectacol |
Re:
Quote:
1 Esapament complet INVIDIA 2 Ambreaj Racing 3 Bujii Racing NGK Iridium 4 Filtru de aer INjen De maine o sa am mai multe :D :roll: P.S PESTE APROXIMATIV O LUNA, O SA AM ((RETINE :!: )) (T-O-T) CE SE POATE PUNE PE UN SUBARU IMPREZA WRX STI. :shock: :!: :!: :!: |
Re:
Quote:
|
Eu cred ca ar fi binevenita si o cursa pe 1000m.
Si atunci s-ar vedea clar diferenta dintre cele doua. Poate Subaru are o plecare foarte buna dar Supra are un avantaj de power dupa plecare, cine stie, asa se clarifica orice suspiciune. |
nu ai nimic de vazut pt ca supra bate fara discutie pem 1000 de m
|
Re:
Quote:
M-AM APUCAT DE TREABA SERIOASA PT CA M-A SUPARAT ATITUDINEA UNOR AROGANTI PE CARE I-AM BATUT, IAR DUPA CE IAM BATUT AU DATO LA INTORS,1000M SAU CEVA DE GENU-L ASTA. P.S SPUNEMI TU CATEVA PREPARARI SI AM SA-TI ZIC DACA LE-AM COMANDAT SAU NU. |
nu sunt eu in masura sa iti zic de subaru . cum zice si avaru eu sunt pasionat de bmw. eu am spus ca idee. Eu unu consider ca din punct de vedere tehnic sau estetic o masina aproape ca nu are limite. indiferent de marca sau model.
|
Re:
Quote:
|
pe strada subaru a batut, asta e clar!
asteptam o cursa cu o supra pregatita pt 400m, pentru a vedea situatia reala! sincer il cred pe ono ca a comandat cam tot ce tine de tuning la subaru, dar, in afara de subaru lui sebi, care vis-a-vis de ce a comandat daniel nu stiu ce are in plus sau in minus, s-a mai facut vreun subaru la noi? cat de mare este posibilitatea de a cala motorul imediat dupa aceea? si repet, de ce la finalele king of europe n-am vazut nici un subaru si nici o supra? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Un filmulet ceva????? Este ceva ce merita vazut.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:20. |
- Copyright 2026 4Tuning