Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   ala_cu_dacia revine !!! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/80520-ala_cu_dacia-revine.html)

ala_cu_dacia 25-06-08 19:54

Re: ala_cu_dacia revine !!!

Quote:

Originally Posted by Messerschmitt (Post 1612857)
mai am o intrebare ai spoilarele intregi nezgariate/??? ca daca iti schimbi bara cred ca iti cumpar io spoilarele tale..le dai daca schimbi??

intra pe mess si vb. in principiu dau spoilarele

Messerschmitt 25-06-08 19:57

ti-am bagat id;)

ala_cu_dacia 24-08-08 17:56

3 Attachment(s)
mai bine decat cu capacele alea rupte...

dog99 25-08-08 15:25

in loc sa fi retusat rugina aia de pe usi ,tu ai vopsit rotile...arata bine dar trebuia sa scri pe caucioace?in fine fiecare cu gustul sau.

cata_tm 25-08-08 15:53

el chiar isi inchipuie ca arata bine masina... ca doar e "ala cu dacia" :lol:

PH 33 RNR 25-08-08 15:58

Quote:

Originally Posted by ala_cu_dacia (Post 1712953)
mai bine decat cu capacele alea rupte...

arata bn,dar fa cv cu rugina de pe usi vb lu dog99

Ct-38-MIT 25-08-08 17:48

Chiar n-arata bine masina ta!!

LUCI BV 89 WRC 25-08-08 18:33

Quote:

Originally Posted by Ct-38-MIT (Post 1714440)
Chiar n-arata bine masina ta!!

De acord cu DOG99,CT 38 MIT si cu cata_tm!!!!bafta

ala_cu_dacia 26-08-08 20:26

mie chiar imi place cum a iesit, rugina se va rezolva cand vopsesc toata masina dar nu stiu de ce ziceti voi ca arata rau masina mea atata timp cat nu are nimik in plus fata de altele care dupa parerea voastra, a cunoscatorilor, sunt masini super reusite.daca aveam dungi de viper si spoiler de batman atunci intelegeam, majoritatea au jante albe, am si eu dar nu...voua nu va convine pt ca am scris pe cauciucuri.
va multumesc totusi ca va dati cu parerea dar nu cred ca sunteti drepti cand ziceti ca masina arata rau, sunt inca pe drum, nu am ajuns acolo unde vreau...

coman razvan 26-08-08 21:16

Da "albul" de pe cauciucuri jos! Nu se preteaza la o dacie sa scrii cu alb pe cauciucuri! Si rugina aia de la usi...aripi...ar trebui scoasa! Ca mai e putin si ramai fara partea inferioara de la usi! :( Si da o vopsea pe pragurile alea GTI daca vrei sa arate cat de cat a masina ingrijita! Per total...nu imi place! :(

flocea_ro_ab 26-08-08 23:30

Quote:

Originally Posted by VBogdan (Post 1590860)
profit de ocazie si intreb si eu : cum sa pui vaselina/ulei in praguri sa nu rugineasca?a ti facut voi asa ceva? si chestia asta e imoptriva ruginii sau dak pe masina e rugina nu poti sa i mai faci nimic.intreb pt ca nu am mai auzit de asa ceva....

daca bagi ulei in praguri intra prin toate "gaurile" si astfel stopeaza rugina. ulei ars este peste. astupi gaura aia mai mica .. ca sa nu iti iese imi masina si bagi pe la suruburile de la balama. bagi cat de mult si dupaia sa mergi pe o panta.. sa se unga cat mai bine. :) eu am dat pe dedesupt cu ulei si cu vaselina si dupa ce am terminat am lasat`o la soare vre`o 2 3 ore si am mers pe un drum cu praf :) e birici.

Messerschmitt 28-08-08 15:29

1 Attachment(s)
Sal man... am io niste jentzi fainutze...;) vezi k ti-am lasat msg si pe messenger;)

da.... sa nu uit... sunt de vanzare;)):D

ala_cu_dacia 02-09-08 16:34

merci ca le tii pt mine dar nu sunt momentan interesat.sunt totusi dezamagit ca nu le mai pui pe a ta.te-ai oprit?nu mai faci nimik la ea?si apropo de pret...nu uita ca mi-ai zis cu cat le-ai luat, daca mai gasesti la pretu ala vreau :D

Messerschmitt 02-09-08 23:56

dap..... daca o sa imi mai pice pe mana asa ceva o sa te anunt.... si ti-am zis povestea cu jantele astea.. adica nu stiu nu sunt sigur ca o sa mai ramana dacia;) re

coman razvan 03-09-08 21:43

Te-am vazut azi prin Racadau! Pe acolo stai? Cred ca ai vazut cand am trecut pe langa tine (Matiz verde)!

All times are GMT +2. The time now is 01:03.

- Copyright 2026 4Tuning