![]() |
Re: E34 - b-75-kel
Quote:
|
felicitari pt masina , a esit bine ! Spor la treaba-n continuare si sa te vedem cat mai repede pe strazi !
|
Quote:
model nou dupa 93??? Salutare |
Salut, frumoasa masina, imi place cum a iesit pana acuma dar de ce nu ai vopsit si plafonul daca tot ai vopsit capota si portbagaju ?. In rest arata bine si legat de jante aceeasi parere, schimbale cu prima ocazie si nu negre;)
|
2 Attachment(s)
Salutare...din pacate am uitat de forum...am dat masina p strada...merg cu ea de vreo 3 saptamani.in astea cateva saptamani i-am montat si eu xenon si am legat proiectoarele,k erau puse doar de forma:)).am totul functionabil p ea acum.mai am nevoi de 2 stropitori de geam modelul nou,cu incalzire.cine ma poate ajuta,e bine venit.si clemele care se prind ornamentele alea nichelate d la geamuri.deci cine ma poate ajuta...va astept
Cu respect, Kelloo |
Frumoasa rau masina ...u ai relatii pe la politie??:D:D:D
|
Quote:
nu frate am fost la un prieten in vizita si este politist...:P |
2 Attachment(s)
Salutare...am fost si eu impreuna cu KEL'u la 4T Festival...
am parcat-o in parcarea aia cu plata...si...:D...ce sa vezi??? parcarea aproape goala>:) apoi eu impreuna cu un amic am inceput sa ne incazim cauciuacele:)) doua mici filmulete... |
Se auzea din interior :)
PS: Te-am vazut si pe la Romexpo si prin Vitan... masina arata mult mai bine decat in poze! Salut. |
Quote:
ma bucur k iti place si tie...io unul sunt super multumit de masina...in rimavara spre sa ii fac un transplant de inima mai mare asa...un 2.5 24v ar fi d ajuns pt mine.totusi...e34 este mai degraba o masina de "familie"decat de liniute sau cerce;)) toate cele bune... baga id meu in lista sa vb mai multe p mess. robbi3_boy Cu respect, Kelloo:*:*:* |
Inveti la Dimitrie cantemir? vad mereu masina parcata pe akolo, cand vin la cursuri
|
Quote:
salutare |
hehehe am vazut si eu maisna in prima zi de facultate si pe a lui vlar rlg;))).....nu-mi spuneti ca sunteti la turism=))
|
nu...la relatii economice...pana in data de 3 sunt pieton, dupa o sa ma vezi iar...:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:14. |
- Copyright 2026 4Tuning