Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Astra G 1.6 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/80464-masina-mea-astra-1-6-a.html)

Antilles 13-05-09 11:55

Re: Astra G 1.6

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2312205)
Frumoasa,si culoare,autocolantele is cam urate in rest frumoasa. Sa-ti traiasca copilu` care se vede in poza aia de acu 2 posturi :)

Merci frumos:), dar nu e copilul meu, este fiica celor mai buni prieteni:), dar o sa le transmit lor, autocolantele vor pica, dar mai trebuie sa le tin putin.

Antilles 28-05-09 07:12

2 Attachment(s)
Asta e bara fata, acum o si pun de vanzare deja caci am gasit altceva ce-i place mai mult, totodata...farurile, si astea vreau sa le schimb(tot pt ca am gasit ceva mai frumos), deci vand bara fata Opel Astra G, 100 EU, faruri Astra G-500 RON:)

SV25MBN 28-05-09 16:15

Iti pui faruri din alea cu leduri, Dayvision? Alea imi plac cel mai mult.. si sunt model pe negru pt Astra G, super faine.

Antilles 29-05-09 07:20

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2359643)
Iti pui faruri din alea cu leduri, Dayvision? Alea imi plac cel mai mult.. si sunt model pe negru pt Astra G, super faine.

Nu stiu inca sigur, ar fi o varianta, deocamdata ma gandeam sa iau alte faruri de la un amic care isi dezmembreaza masina, farurile lui arata putin mai bine.

Antilles 29-05-09 10:44

Probleme peste probleme.....se pare ca nu-i prea plac dimensiunea jantelor, cele de 18'' au frecat in spate pe aripa de mi-au indoit aripa..prin urmare aripile spate au avut nevoie de putin ciocan...acum sunt ok, deci sa dau un sfat celor care vor jante de 18 pe Astra G: atentie mare la suspensie, cum tine masina si cat de mult o sa dea voie rotii sa urce....

andi_cimpean 29-05-09 18:13

pai cine este nebun sa bage 18" pe Astra G. :lol:
maxim 17...si tot as sta cu emotii la denivelari :D

Antilles 30-05-09 07:13

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2363336)
pai cine este nebun sa bage 18" pe Astra G. :lol:
maxim 17...si tot as sta cu emotii la denivelari :D

LOL...poi se pare ca sunt nebun:D, dar e aproape rezolvata problema, dupa cateva ore de munca am reusit sa scad unghiul de la aripile spate, astfel incat, dupa un "test drive" cu 80 la ora pe un drum pe care de obicei il parcurg cu 40-50 (ca-mi musc limba din cauza suspensiei sport) nu a frecat nimic inafara de momentul cand am dat de o groapa destul de urata, deci spatele e rezolvat, acum mai trebuie sa-mi fac rost de aparatori de noroi pe fata si sa gasesc ceva cauciucuri mai inguste si probabil cu talon de 35:))

SV25MBN 30-05-09 13:56

De ce cauciucuri mai inguste? Cu cauciucuri mai late stai mai linistit la borduri, sa nu zgarii jantele.

Antilles 30-05-09 14:21

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2365239)
De ce cauciucuri mai inguste? Cu cauciucuri mai late stai mai linistit la borduri, sa nu zgarii jantele.

Momentan sunt montate 225/40, acestea intradevar stau bine si mai protejeaza putin, dar ies inafara aripei destul cat sa-mi frece in aparatrorile de noroi si in aripa propriuzisa, prin urmare a trebuit sa scad unghiul din spate, acum nu mai freaca in aripa dar problema aparatorilor nu e rezolvata, daca ar fi cauciucurile mai inguste putin, sa zicem 215 ar fi mai bine, in sensul ca cei 10mm ar fi de ajuns sa nu mai frece, iar daca vor fi cu talonul de 35.....ar fi si mai bine numai ca si asa simt deja tot ce inseamna neregula in asfalt:D

Antilles 11-06-09 22:20

Iarasi probleme, reusesc cumva sa lovesc/rup tot timpul toba intermediara, si ma cam satur de schimbat tobe, prin urmare va intreb pe cei care stiu: daca renunt la intermediara si pun o "teava" chiar si cu diametrul mai mare si peretti putini mai grosi, ce surprize neplacute as putea avea?

VladM 11-06-09 22:39

Nimic,consuma mai mult si se aude mai tare :D

Antilles 11-06-09 22:56

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2400623)
Nimic,consuma mai mult si se aude mai tare :D

Sigur? ca cineva imi spunea ca as pierde din putere, asa mi-a parut si mie dupa ce am iesit putin cu ea azi fara sa fie prinsa teava pana la intermediara. "consuma mai mult" cat inseamna? ca ceva extraordinar nu cred ca ar fi avand in vedere ca e 1.6...

Antilles 16-07-09 10:03

4 Attachment(s)
Azi s-a mai muncit putin la masina, inlocuit aparatorile de noroi (apropos, am gasit la un magazin din Cluj, foarte operativi baietii), schimbat bara fata cu una mai buna si mai frumoasa, schimbat faruri (le-am vandut celelalte si am pus stock pana imi iau ceva nou si mai bun/frumos decat celelalte)

Atasez poze.

Bara nu se asaza corect inca, nu am mai avut cum sa o prind in partea de jos (scut) pt ca nu am inca piesele acelea de prindere, sper sa se remedieze in weekend.

Antilles 16-07-09 10:04

5 Attachment(s)
Piesele montate:

Antilles 16-07-09 10:06

5 Attachment(s)
si munca....

All times are GMT +2. The time now is 07:53.

- Copyright 2026 4Tuning