![]() |
Re: Astra G 1.6
Quote:
Merci frumos:), dar nu e copilul meu, este fiica celor mai buni prieteni:), dar o sa le transmit lor, autocolantele vor pica, dar mai trebuie sa le tin putin. |
2 Attachment(s)
Asta e bara fata, acum o si pun de vanzare deja caci am gasit altceva ce-i place mai mult, totodata...farurile, si astea vreau sa le schimb(tot pt ca am gasit ceva mai frumos), deci vand bara fata Opel Astra G, 100 EU, faruri Astra G-500 RON:)
|
Iti pui faruri din alea cu leduri, Dayvision? Alea imi plac cel mai mult.. si sunt model pe negru pt Astra G, super faine.
|
Quote:
|
Probleme peste probleme.....se pare ca nu-i prea plac dimensiunea jantelor, cele de 18'' au frecat in spate pe aripa de mi-au indoit aripa..prin urmare aripile spate au avut nevoie de putin ciocan...acum sunt ok, deci sa dau un sfat celor care vor jante de 18 pe Astra G: atentie mare la suspensie, cum tine masina si cat de mult o sa dea voie rotii sa urce....
|
pai cine este nebun sa bage 18" pe Astra G. :lol:
maxim 17...si tot as sta cu emotii la denivelari :D |
Quote:
LOL...poi se pare ca sunt nebun:D, dar e aproape rezolvata problema, dupa cateva ore de munca am reusit sa scad unghiul de la aripile spate, astfel incat, dupa un "test drive" cu 80 la ora pe un drum pe care de obicei il parcurg cu 40-50 (ca-mi musc limba din cauza suspensiei sport) nu a frecat nimic inafara de momentul cand am dat de o groapa destul de urata, deci spatele e rezolvat, acum mai trebuie sa-mi fac rost de aparatori de noroi pe fata si sa gasesc ceva cauciucuri mai inguste si probabil cu talon de 35:)) |
De ce cauciucuri mai inguste? Cu cauciucuri mai late stai mai linistit la borduri, sa nu zgarii jantele.
|
Quote:
|
Iarasi probleme, reusesc cumva sa lovesc/rup tot timpul toba intermediara, si ma cam satur de schimbat tobe, prin urmare va intreb pe cei care stiu: daca renunt la intermediara si pun o "teava" chiar si cu diametrul mai mare si peretti putini mai grosi, ce surprize neplacute as putea avea?
|
Nimic,consuma mai mult si se aude mai tare :D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Azi s-a mai muncit putin la masina, inlocuit aparatorile de noroi (apropos, am gasit la un magazin din Cluj, foarte operativi baietii), schimbat bara fata cu una mai buna si mai frumoasa, schimbat faruri (le-am vandut celelalte si am pus stock pana imi iau ceva nou si mai bun/frumos decat celelalte)
Atasez poze. Bara nu se asaza corect inca, nu am mai avut cum sa o prind in partea de jos (scut) pt ca nu am inca piesele acelea de prindere, sper sa se remedieze in weekend. |
5 Attachment(s)
Piesele montate:
|
5 Attachment(s)
si munca....
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:53. |
- Copyright 2026 4Tuning