![]() |
Re: Ce ai face daca ai avea 1 milion de euro?
Quote:
|
Mi-as lua o masina cu multi cai...
Si restul i-as investi ori in terenuri, ori in apartamente, case pe care le-as inchiria, as castiga si din cresterea pretului lor si din chirie. |
deja sa spus aici ... dar cea mai buna varianta ramane investitu (banca cine stie...)
300.000 - as cumpara un teren la periferia unde as construi cateva case (la vanzare vei lua mult mai mult ) :shock: 50.000 - firma de taxi ;) 150.000 - cateva magazine in centru :-P 150.000 - un X5 - un TT - un S500:twisted: 50.000 - tuning pentru ele8) 100.000 - as face asigurari pe toate astea de mai sus :lol::lol::lol: 200.000 as cumpara o casa cu piscina ... nu cine stie ce vila .. ceva mic si modern :-) si asa ... se duce 1 milion de euro :cry::cry::cry::cry::cry: |
Dodo..si bani sa le intretii pe urma ?:D:D
|
ar veni din vanzarea caselor ... din firma de taxi ... din magazinele in centru ...
|
de unde esti asa sigur?:D .. daca nu merge afacerea? e un risc mare! daca totusi vrei sa iti iei si masina si casa sa ai si bani, iti iei o masina pe la 50-100, o casa pe la 300 si restu ii bagi in banca si din dobanda traiesti :D
|
si daca mai gasesti o "VLAS" sau un "FNI" ?
casele tot timpu` vor fi la mare cautare..mai ales cele la periferie...iar magazinele in centru..unde crezi ca o sa se duca "prietenele" alora care mi`au cumparat casele la periferie :lol::lol::lol::lol::lol: ? si binenteles.... cum majoritatea o sa fie blondutze:oops::oops::oops: .. o sa aibe nevoie de taxi sa le duca inapoi acasa :lol::lol::lol: |
Banca nationala , Banca comerciala, Bancpost NICIODATA NU VOR PATI ASA CEVA!
|
eehhh...
parca e mai frumos cand risti .... si oricum .. din ce am zis eu .. nu prea e nimic riscant ... -casele- stii bine cum se cumpara ...;) -taxi- mereu va fi nevoie ( 5 x Grande Punto Unico ) :-) -magazine- c`mon !! nu stii cum e cand iesi cu prietena in oras? :lol::lol::lol: si daca e sa fie vreodata o mana rau voitoare .. n`ai vazut cati bani am dat pt asigurari ? :lol::lol::lol::lol::lol: |
wow ce de strategii aicea, vad ca ati luat in serios topicul si ati pus imaginatia la grea incercare :D
|
Mi-asi face un circuit moto+ auto:D
|
Quote:
|
Eu as baga cateva sute de mii de euro in apartamente dupa inchiriate.... o masina (nu de fite) restu in conturi intr-o banca in Elvetia :)
|
Quote:
|
mi-as cumpara un citroen XM, masina care m-a fascinat de cand eram mic :-P:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning