![]() |
as
Nu stiu despre ce vb... :oops: ...singura diferenta e ca noi am facut off-road in adevaratul sens al cuvantului cu masini de oras....da las poa iau un jeep preparat pt off-road in loc de ceva sport si sa vad atunci daca anumite persoane cu masini frumos colorate mai fac figuri
|
toyota poze
3 Attachment(s)
pai am si eu cateva poze cu toyota aia facute in spatele blocului !
|
as
In sfarsit a reusit sa prinda cineva Toyota dupa o plimbare prin padurile bucovinene....multumim pt poze
|
Cred k ai sari mult mai bine scarile cu asa ceva Vladutz ....... si garda la sol o are oleac mai mare decat un Golf :lol: ... sau un Superb :lol: :2gun:
|
as
Eh....detalii....adevarul ca nu prea simti scarile alea cu asa ceva...si acum ma cam doare spatele cand ma gandesc la noaptea aia
|
pritenii stiu de ce:)) lasa ca poate sarim scarile cu mertanu lu vladutzz:) daca reuseste ceva!
|
as
Sa o crezi tu ca mai sar eu scari cu ala.... :!: :!: :!:
|
Dak nu sari tu .... il impingem noi pe scari :P :lol: ... Just Joking!!
|
as
:D ok....nu vi se pare totusi ca sunteti cam off-topic???? Topicul asta se refera la pasionatii de off-road dar MAI ALES LA MASINILE PREPARATE PT OFF-ROAD si din cate stiu eu nici golful 3 si nici mercedesul nu sunt masini pt asa ceva :D
|
Asa este ... noi in loc sa vb de off-road .. noi vb de sporturi extreme si Destrucion Derby :lol: ...... :D ...
|
Re: 4wd
5 Attachment(s)
Tinand cont ca de fff mult timp nu am mai vazut nici o activitate pe topicul asta ma gandesc sa pun ceva poze cu masinile preparate pt off-road de pe la noi din judet.....
|
Quote:
|
interesant.. stiam de ele dar nu le`am vazut la actiune :)
|
Ar trebui sa va si plimbati cu ele ca sa va dati seama cam cum este. Si mai ales sa vedeti nissanul portocaliu cum este acuma.
|
nissanu ala portocaliu nu este cel din humor de care vb tu stefan? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:23. |
- Copyright 2026 4Tuning