![]() |
Re: Tr-11-luc
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da,sunt doua geamuri la fel cum a zis si geo...oricum eu cred ca voi renunta la ideea acestor stopuri pentru ca le trebuie si al doilea geam de plexi pentru ca intra apa in ele si in portbagaj....cred ca voi apela la unele cu led...mai scumpe dar si efectul...numai bine!
|
1 Attachment(s)
Te referi la modelul asta?
|
nu-mi plac astea... parca sunt prea incarcate, mai frumoase mi se par cele cu bec, clare. sunt cele cu 2 cercuri rosii... mult mai simple si de efect... si mai ieftine ;)
|
3 Attachment(s)
Adica modelul asta ....
|
Quote:
|
dar primul model cat costa??
se gaseste ?? |
se gaseste si e mai scump decat cel pe leduri :)) este 450 RON
|
Nu stiu unde ai vazut tu cu pretul asta.....:dizzy:
dar in cluj sau capitala este in jur de 300ron/set....:woowoo: :arrow: iar cele pe led (negru/crom), modelul care l-am pus anterior cateva posturi sunt ~500ron/set! |
deci ala pe led iti garantez ca e 380...care e interesat il pot ajuta....si cele fara led sunt 220 ron bucata :-|...asta e piata in alexandria
|
fratilor...cum dau jos lipiciul ala de a ramas de la benzile argintii de pe usi pe care le-am dat jos?stie careva?cu benzina nu merge
|
Cu o carpa imbibata in benzina.... insa trebuie sa insisti destul de mult....
citisem undeva p'aci la cineva ca a facut rani la degete de atat frecat la lipiciul ramas in urma indepartarii benzilor argintii de pe masina! urca niste poze (dupa ce termini) sa vedem si noi rezultatul... cum arata masina fara benzile laterale! |
eu am facut rani la degete... :lol: :lol: :lol: si da, exact de la bandourile alea mi-am rupt degetele...
dai cu carpa imbibata cu benzina sa se inmoaie lipiciul ala si dupa aia freci cu degetul de la un capat. se inmoaie si se face cauciucoasa... o tragi usor usor cu degetul. indicat ar fi sa ai niste manusi, ca sigur faci rani la degete. dupa ce ai curatat cu benzina, sa speli locul cu mult apa, sa nu ramana pe vopsea. eu am curatat cu foarte mult succes picatelele de asflat (gudron) de pe usi, cu spray gresant. am avut un spray Castrol cu ulei, pt ungere... nu stiu ce mi-a venit intr-o zi sa dau cu el pe prag... am umplut parta de jos a pragului si a usii cu ulei din asta, l-am lasat 2-3 minute si m-am apucat sa frec usor cu servetele fine (ca sa nu zgarie, poti sa folosesti carpa de bumbac moale)... inmoaie perfect urmele de asfalt si grasimea; daca dupa aceea speli masina, o sa vezi ca ramane ca dupa polish. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
- Copyright 2026 4Tuning