![]() |
Re: Motoare mai mici pentru VW Golf VI?
OFF: pai TDI nu e common rail ? :lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
da ce stim noi... stiu reisarii fara permis... r32-uri, vr6-uri, avionase, navetute etc |
"Reisari" - LOL, si fara permis.. :))
Eu bag cam 2 milioane si ceva, nush exact dar fac doar naveta de serviciu 15x2 - 30km pe zi. La 3 milioane benzina bagata pe luna trebuie sa sa ai si o acoperire, adica sa te avantajeze salariul. Nu te-a tentat sa treci pe diesel? Nu te duce mai putin? :???: Stau sa ma gandesc cat baga un om "cinstit" cu Q7 sau Touareg pe luna?!... Cat asigurarea mea pe un an intreg sau mai mult :lol: |
Quote:
Opel, Ford au sigur aplicata tehnologia common rail la motoare: TDCI, CDTI. CRDi-ul de Hyundai, Kia cred deasemenea ca are common rail... |
Eu stiam ca si VW au pe TDI, dar poate m-am inselat. Asta e.
Doar 3 milioane bagi si faci si naveta ??? Esti boier sincer. Eu la motor de 1.0 benzina am bagat ~ 4 milioane si faceam naveta cam 13km X 2 pe zi 5 zile din 7, asta prin decembrie anul trecut cand era benzina 3.40 :) |
O fi 1,2 hybrid ca la cat de maricel e golful nu au de unde sa scoata suficient cuplu din 1,2 pentru un consum mic.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cati destepti si viteji se-arata :lol: ei le stiu pe toate! lasa ca inginerii de la VW sunt prosti .. noi romani destepti..ei prosti ai dracu nu stie sa puna MOTOARE MARII NENE! MAAARI ca la americani!
nu inteleg ce nu va convine?!..motor de 1000 cmc la 75 cp nu e de ajuns? - corect e masina grea, da' si motoru e mai usor! spre ex : la un g5 2.0 tdi, greutatea e undeva la 1400, pe cand la un 1.4 greutatea hop scade la 1300-1200 , think a little !! si in plus nu este un salt in jos, ci un salt in tehnologie! motoare mici, putere mare, consum redus! asta ar trebui sa fie deviza tuturor, ca degeaba ai tu bani daca nu mai exista petrol ! NOOBS |
Nu puterea este totul la un motor, cuplul face diferenta intre consum mic sau mare.
|
Quote:
|
omule am mai explicat mai sus! voi chiar sunteti orbi??!
odata ce motorul e mai mic, automat greutatea masinii este mai mica, PENTRU CA MOTORUL E MAI MIC! e ca si cum ai pune motor de 5000 cmc pe tico, si sa zici ca de ce e greu tico! think a little will you? |
mie imi place ideea de motor mic si consum mic....dar sa existe si variante cu mai multi cai...motoare mai mari.... sau sa fie si motoare de 1.0l daca are 120 de cp e perfect
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:46. |
- Copyright 2026 4Tuning