Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Bijuteriile Bucurestiului (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/7994-bijuteriile-bucurestiului.html)

mijulsef 12-09-05 00:42

acu 3 saptamani am vazut o altfel de demonstratie a subarului domnului Sebastian ! eram la semafor la Charles de Gaulle si langa mine domnul Sebastian ! dadea cate un sprit scurt de demonstratie pt pifani ! se face verde urmeaza un sprit scurt si baltabac stop ! se opreste masina ! unde sunt 600 cp ? urmeaza traseul de pe Kiselef unde de la 60 kmh a inceput ,,blana\" zgomote , turbine, pufairi , short shift tot tacamu si masina statea statea statea si stateaaaaaa.! 600 de cai erau amutiti ! nici o miscare ! un subaru de serie ar fi facut mai repede kiseleful ! sa zicem ca a fost benzina proasta sau ca erau mici neajunsuri la reglari ! ok dar..
nu cred ca in aceleasi conditii de fiabilitate un subaru poate fi pus langa lambo sau maserati never ever ! sigur il poate face ca demaraj dar cu ce pret ??? 2.0 600 de cai din pacate nu este posibil momentan decat pentru o perioada scurta dar foarte scurta de timp ! 1-2 liniute si atat !
daca o tineti in ritmul asta io propun sa va inscrieti cu subaru in F1 ! poate acolo considerati ca puteti avea un rival demn de acest Louis Axton al masinilor care se cheama subaru !

SEBASTIAN 12-09-05 05:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CataNOS\"
Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"

Cine credea ca un Cielo amarat face treaba, am demonstrat ca pot, iar Subaru e o masina cu un potential mult mai mare.

Cielo ala nu mai are motorul original.. e practic caroserie de Cielo pe mecanica de opel + tuning la motor. Asa putea fi orice masina, pana si dacia, cu roll cage, ranforsari, si acelasi motor, mergea la fel de bine ca cielo, poate chiar mai bine datorita greutatii scazute.

Motorul de pe subaru are 2 litri nu? Sincer sa fiu, nu cred k are 600 cp, 400-450 ar fi max.. Ar putea avea si 600 cp dar doar daca ai apela la nitrous pt boost sau nitro-metan, metanol pentru combustibil...
Sa fim sinceri, sunt doar 2 litri si 4 cilindri, desigur ca se pot scoate 600 cp fara a implica nitrous sau metanol, pt asta ar trebui usurate toate componentele pana la punctul de auto-distrugere, adik mai mult de 2-300 km (nu p ora, in total :D ) nu ar tine..

Vad ca aruncati cu caii de parca ati avea herghelie acas`.. :lol: :lol:, in cazul asta motorul de 6 litri de pe S 65 amg ar trebui sa scoata aproape 2000 cp dupa tuning :D (Veyron, here i come :lol: :lol: )

Bafta

Aud de puteri intre600 si 800 cp eu nu am spus nimic. Sunt presupunerile voastre.
Apropo ce masina ai tu?

SEBASTIAN 12-09-05 05:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mijulsef\"
acu 3 saptamani am vazut o altfel de demonstratie a subarului domnului Sebastian ! eram la semafor la Charles de Gaulle si langa mine domnul Sebastian ! dadea cate un sprit scurt de demonstratie pt pifani ! se face verde urmeaza un sprit scurt si baltabac stop ! se opreste masina ! unde sunt 600 cp ? urmeaza traseul de pe Kiselef unde de la 60 kmh a inceput ,,blana\" zgomote , turbine, pufairi , short shift tot tacamu si masina statea statea statea si stateaaaaaa.! 600 de cai erau amutiti ! nici o miscare ! un subaru de serie ar fi facut mai repede kiseleful ! sa zicem ca a fost benzina proasta sau ca erau mici neajunsuri la reglari ! ok dar..
nu cred ca in aceleasi conditii de fiabilitate un subaru poate fi pus langa lambo sau maserati never ever ! sigur il poate face ca demaraj dar cu ce pret ??? 2.0 600 de cai din pacate nu este posibil momentan decat pentru o perioada scurta dar foarte scurta de timp ! 1-2 liniute si atat !
daca o tineti in ritmul asta io propun sa va inscrieti cu subaru in F1 ! poate acolo considerati ca puteti avea un rival demn de acest Louis Axton al masinilor care se cheama subaru !

Daca eu eram cu masina si asa mergea ea afla ca aia e tot ce pot, ce sa-i fac daca doar atata de mult pot, as vrea si eu una mai rapida dar ma tem ca nu se poate.

CataNOS 12-09-05 09:24

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"CataNOS\"
Quote:

Cine credea ca un Cielo amarat face treaba, am demonstrat ca pot, iar Subaru e o masina cu un potential mult mai mare.

Cielo ala nu mai are motorul original.. e practic caroserie de Cielo pe mecanica de opel + tuning la motor. Asa putea fi orice masina, pana si dacia, cu roll cage, ranforsari, si acelasi motor, mergea la fel de bine ca cielo, poate chiar mai bine datorita greutatii scazute.

Motorul de pe subaru are 2 litri nu? Sincer sa fiu, nu cred k are 600 cp, 400-450 ar fi max.. Ar putea avea si 600 cp dar doar daca ai apela la nitrous pt boost sau nitro-metan, metanol pentru combustibil...
Sa fim sinceri, sunt doar 2 litri si 4 cilindri, desigur ca se pot scoate 600 cp fara a implica nitrous sau metanol, pt asta ar trebui usurate toate componentele pana la punctul de auto-distrugere, adik mai mult de 2-300 km (nu p ora, in total :D ) nu ar tine..

Vad ca aruncati cu caii de parca ati avea herghelie acas`.. :lol: :lol:, in cazul asta motorul de 6 litri de pe S 65 amg ar trebui sa scoata aproape 2000 cp dupa tuning :D (Veyron, here i come :lol: :lol: )

Bafta

Aud de puteri intre600 si 800 cp eu nu am spus nimic. Sunt presupunerile voastre.
Apropo ce masina ai tu?

pai nu prea conteaza c masina am eu <amandoua masinile mele au 176 cp adunati :D asadar nu merita bagate in discutie> si nu e presupunerea mea k are motorul atatia cai. Daca nu ii contrazici p cei care iti lauda motorul cu atatia cai, inseamna k esti d acord cu ei, nu?

Bafta!

slkamg 12-09-05 09:24

Nu stiu ce sa zic.

alex_starGOD 12-09-05 15:03

Oameni buni...nu am facut topicul asta ca sa va contraziceti care e mai bun...mai bine faceam dreaq topicul la categoria VERSUS....nu aici.....

Aici v-am rugat sa postati poze cu masini pe care le-ati vazut !!! Nu sa pariem daca Subaru ;ui Sebastian este mai rapid decat Murcielago ala....

Asa k...dati drumul la posturi cu masini tari :wink: :wink: :wink:

alex_starGOD 12-09-05 15:03

Oameni buni...nu am facut topicul asta ca sa va contraziceti care e mai bun...mai bine faceam dreaq topicul la categoria VERSUS....nu aici.....

Aici v-am rugat sa postati poze cu masini pe care le-ati vazut !!! Nu sa pariem daca Subaru lui Sebastian este mai rapid decat Murcielago ala....

Asa k...dati drumul la posturi cu masini tari :wink: :wink: :wink:

sil4tuning 12-09-05 16:29

in seara asta dupa ora 22 urc ce am vazut prin oras azi cat am umblat ...o sa va placa ... :wink:

aviator 12-09-05 19:34

Bine e cum vreti voi il bat toti cu masini tari pe Sebastian si cand e de cursa nimeni nu mai vrea.
Guristi sunt gramezi.

aviator 12-09-05 19:52

. si cu contactele

George_P. 12-09-05 21:54

eu nu vreau sa pariez pe nimeni dar totusi vbim despre un 6.2l V12,
nu zic ca masina lui sebastian e mai prejos,poate are chiar si un mic avantaj la start fiind 4x4
sansele poate ca sunt aproximativ egale,acum ramane de vazut :)
nu va mai certati degeaba :wink:

peace man :peace:

WannaDie 12-09-05 22:13

domnule Sebastian, am si eu o intrebare, am citit pe aici ca nu va e frica de lamborghini si asa si ca gasiti o cale sa faceti o linie cu un lamborghini, dar de ce cu Supra ezitati sa o faceti???? va e cumva frica sa inteleg??? sau doar \"nu s-a calificat \" pt a sta langa acest subaru al dumneavoastra????eu sincer as zice si cred ca va e frica ca o sa o cam luati de la acea supra pe care dumneavoastra a'ti facut-o cu sare si cu otet sa zic asa......oricum asta e doar o parere personala, probabil ca imi vor sari cativa in cap pt ceea ce am scris ,posibil sa imi fie sters si acest post, dar sincer tot asta cred....

blowwind 12-09-05 22:21

chiar tre sa facem 2 topicuri pe acelasi subiect?

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=8193

SEBASTIAN 13-09-05 08:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"george_smiley05\"
eu nu vreau sa pariez pe nimeni dar totusi vbim despre un 6.2l V12,
nu zic ca masina lui sebastian e mai prejos,poate are chiar si un mic avantaj la start fiind 4x4
sansele poate ca sunt aproximativ egale,acum ramane de vazut :)
nu va mai certati degeaba :wink:

peace man :peace:

Vezi ca nu sti ce spui verifica si vezi ca multe lamborghini au 4x4.
Avantaj are lambo insa rezultatul ... sigur ramane de vazut.

SEBASTIAN 13-09-05 08:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
chiar tre sa facem 2 topicuri pe acelasi subiect?

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=8193

Seamana subiectul, unul se refera la tara si altul la Bucuresti.
Masinile de la Bijuteriile Bucurestiului sunt mult mai elitiste decat cele din celalalt topic.
Am vazut acolo nu stiu ce Cadilac, si Chrisler 300C, astea sunt masini de serie-serie.

All times are GMT +2. The time now is 04:33.

- Copyright 2026 4Tuning