![]() |
acu 3 saptamani am vazut o altfel de demonstratie a subarului domnului Sebastian ! eram la semafor la Charles de Gaulle si langa mine domnul Sebastian ! dadea cate un sprit scurt de demonstratie pt pifani ! se face verde urmeaza un sprit scurt si baltabac stop ! se opreste masina ! unde sunt 600 cp ? urmeaza traseul de pe Kiselef unde de la 60 kmh a inceput ,,blana\" zgomote , turbine, pufairi , short shift tot tacamu si masina statea statea statea si stateaaaaaa.! 600 de cai erau amutiti ! nici o miscare ! un subaru de serie ar fi facut mai repede kiseleful ! sa zicem ca a fost benzina proasta sau ca erau mici neajunsuri la reglari ! ok dar..
nu cred ca in aceleasi conditii de fiabilitate un subaru poate fi pus langa lambo sau maserati never ever ! sigur il poate face ca demaraj dar cu ce pret ??? 2.0 600 de cai din pacate nu este posibil momentan decat pentru o perioada scurta dar foarte scurta de timp ! 1-2 liniute si atat ! daca o tineti in ritmul asta io propun sa va inscrieti cu subaru in F1 ! poate acolo considerati ca puteti avea un rival demn de acest Louis Axton al masinilor care se cheama subaru ! |
Re:
Quote:
Apropo ce masina ai tu? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Bafta! |
Nu stiu ce sa zic.
|
Oameni buni...nu am facut topicul asta ca sa va contraziceti care e mai bun...mai bine faceam dreaq topicul la categoria VERSUS....nu aici.....
Aici v-am rugat sa postati poze cu masini pe care le-ati vazut !!! Nu sa pariem daca Subaru ;ui Sebastian este mai rapid decat Murcielago ala.... Asa k...dati drumul la posturi cu masini tari :wink: :wink: :wink: |
Oameni buni...nu am facut topicul asta ca sa va contraziceti care e mai bun...mai bine faceam dreaq topicul la categoria VERSUS....nu aici.....
Aici v-am rugat sa postati poze cu masini pe care le-ati vazut !!! Nu sa pariem daca Subaru lui Sebastian este mai rapid decat Murcielago ala.... Asa k...dati drumul la posturi cu masini tari :wink: :wink: :wink: |
in seara asta dupa ora 22 urc ce am vazut prin oras azi cat am umblat ...o sa va placa ... :wink:
|
Bine e cum vreti voi il bat toti cu masini tari pe Sebastian si cand e de cursa nimeni nu mai vrea.
Guristi sunt gramezi. |
. si cu contactele
|
eu nu vreau sa pariez pe nimeni dar totusi vbim despre un 6.2l V12,
nu zic ca masina lui sebastian e mai prejos,poate are chiar si un mic avantaj la start fiind 4x4 sansele poate ca sunt aproximativ egale,acum ramane de vazut :) nu va mai certati degeaba :wink: peace man :peace: |
domnule Sebastian, am si eu o intrebare, am citit pe aici ca nu va e frica de lamborghini si asa si ca gasiti o cale sa faceti o linie cu un lamborghini, dar de ce cu Supra ezitati sa o faceti???? va e cumva frica sa inteleg??? sau doar \"nu s-a calificat \" pt a sta langa acest subaru al dumneavoastra????eu sincer as zice si cred ca va e frica ca o sa o cam luati de la acea supra pe care dumneavoastra a'ti facut-o cu sare si cu otet sa zic asa......oricum asta e doar o parere personala, probabil ca imi vor sari cativa in cap pt ceea ce am scris ,posibil sa imi fie sters si acest post, dar sincer tot asta cred....
|
|
Re:
Quote:
Avantaj are lambo insa rezultatul ... sigur ramane de vazut. |
Re:
Quote:
Masinile de la Bijuteriile Bucurestiului sunt mult mai elitiste decat cele din celalalt topic. Am vazut acolo nu stiu ce Cadilac, si Chrisler 300C, astea sunt masini de serie-serie. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning