Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Masinile din "Death Race" (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/79873-masinile-death-race.html)

Marius_mym89 04-06-08 00:56

Re: Masinile din "Death Race"

ce sa zic...nu imi plac masinile gen "mad max"...dar astept sa vad filmul....;):D

gurau_gury 04-06-08 02:31

au bagat astia in film masinile din chitila.....care circula printre strazi...au uitat dacia 1310 cabroi....oricum o sa fie tare filmul....( ca nu e facut de romani)
si de buget i doare pe unde pisha :))

adut 04-06-08 09:26

pacat ca au stricat masinile mai ales mustangul....

RUDY20140TDI 04-06-08 10:28

Sa vedem filmul !
Cred ca este foarte bun ca din ce stiu eu "Jason Statham" face filme bune .

andi_cimpean 04-06-08 10:39

Super tare filmul de abia astept. In privinta masinilor super tari. Vedeti toate Jag-urile Porsche-urile si Mustangurile camuflate. Super tare. E un fel de Mad Max ...Marfa rau.

StreetStyle22 04-06-08 14:13

mda...astia traiesc din remake'uri...nu mai au idei sa faca un film...filmu va fii ca un demolition derby-un concurs de distrugere a unor masini.. eu cel putin asa il vad.. o fuga dupa distrugere :twisted:

bXeg 04-06-08 16:04

Pentru cei care ziceau ca masinile au fost "stricate" : "Ex-con Jensen Ames (Statham) is forced by the warden of a notorious prison (Allen) to compete in our post-industrial world's most popular sport: a car race in which inmates must brutalize and kill one another on the road to victory." Presupun ca soferul unui Mustang stock nu ar fi avut vreo sansa sa iasa din concurs cu viata :p

vizu 04-06-08 17:07

cred k o sa fie super filmu` abia astept ....mai ales sa vad ce rol vor avea Jason Statham si Tyrese Gibson ...si in legatura cu masinile...plangeti dupa ele parca ar fi ale voastre....cred k cei care au vazut Redline sau Tokyo Drift au facut infarct si nu mai posteaza....

KaPoNe 05-06-08 10:02

doar naspha ,sa disrtugii mashini de o asemenea frumusete punandu-le arme pe ele

dan_eclipse4g63t 05-06-08 14:26

MAI BAIETI,SANTETI AICI CATIVA,DIN GENERATIA NFS,CARE VA DATI CU PAREREA DIN CE FACETI VOI PE CALCULATOR.
O SA FIE UN FILM SUPER SI O SA VA DATI SINGUR SEAMA CA ACELE MASIN SANT EXACT CEACE ,CERE FILMUL.SI MIE IMI PLACE TUNINGUL NOU,DOVADA CA AM INVESTIT 22000 E,INTRUN ECLIPSE DIN 93,ASA CA POT SA IMI DAU CU PAREREA,DAR SA SPUNETI CA AU STRICAT MASINILE..........
SANT SIGUR CA DUPA CE VEDETI FILMUL O SA CERETI SI PARTEA 2.:D:lol:

axxel4you 06-06-08 01:07

:d:d:d:d:d:d:d:d:d Nfs!

Vely 06-06-08 17:18

Camionu zici ca e desprins direct din Mad Max

SaIBoT 08-06-08 13:03

Suna interesant,asteptam sa vedem filmul si pe urma mai multe concluzii,dar cu siguranta abia astept si cred ca o sa imi placa ;)

darktemplar 09-06-08 16:27

misto masini...tare mi-ar placea una( chiar si fara arme cu toate ca uneori sunt binevenite in traficul de pe la noi)....doar asa sa sa ii mai dau cate un branci manelistului cu Mert sau BMW ce goneste cu geamurile lasate si muzica la maxim; acum serios vorbind....au transformat aceste masini in tancuri dar, mergand pe actiunea filmului, ce naiba de motor trebuie sa bagi sub capota unei astfel de masini; la ce grosime vor ei sa arate ca are tabla pe ele....cantaresc cel putin 5 tone fiecare asa ca abia daca o urnesti cu un v8 daramite sa mai faci si curse cu ele...oricum....ca idee...e ok chiar daca parca erau mai realiste cele din Mad Max

dydy-andrey 09-06-08 22:31

dai cu dacia in perete, ca-ti cade un "reno" din ea ;))

nasoale masinile alea ... ma sperie :-s

All times are GMT +2. The time now is 19:38.

- Copyright 2026 4Tuning