![]() |
Re: Fiat Punto - Marius
nui vb de rautate stai linistit...inteleg..toti va ziceti parerile si nam de ce sa ma supar...fiecare cu parerea lui..si ms :)
|
am o intrebare..ce ziceti..cum ar arata la gentile mele...sa fac spitele gri metalizat(cam ca si cum sunt acuma) , iart marginea aceea de care sunt prinse spitele sa le fac negre?
sau invers ..spitzele negre si marginea gri metalizat?niste pareri va rog :) |
fa buzele rosii daca tot ai underglow rosu :p
|
pune-ti suspensie sport. eventual doar arcuri, poti sa iei de la meldin's in 2 rate :P.
|
Detman !!!!! :) ... scz`ma marius da e prea imp ... VREAU eu arcuri in 2 rate !! De puntoo
Dami plz pm cu ceva detalii !! |
pt marius si joker - sa va puneti capacele care lumineaza daca tot ai masina rosie ( joker ) si piticule daca iti place asa de mult culoarea rosie , am vazut pe o masina si arata f kitch tuning, ce ziceti?? :)
si pt marius, la modul cel mai serios - lasa masina mai jos, reconditioneaza jantele , le dai alta culoare ( gri carbon, gri bmw ) si o sa arate f diferit, mult mai bine. |
msms detman de sfaturi :)))
mai jos nu pot lasa masina...deoarece eu sigur as lovio in fiecare zi+cu 5 oameni in masina sau greutate sigur nu as ajunge departe cu masina deci le las intr-o singura culoare..adica gri metalizat :D erros..iti las detali pe mess pt arcuri |
atunci iati adio de la masina tunata, masina arata cel mai bine lasand-o jos. se pot urca si 5 oameni in masina dar sa ai suspensie full sport , adik si arcuri si amortizoare.
tu stii.... |
ma sa va zic o treaba,daca aveti povesti ca oare daca se urca 5 persoane in masina o lovesc,ca daca pun nu stiu ce consuma mai mult,si asa mai departe,atunci ce cautati pe forum de tuning auto,voi vreti tuning daca se poate ieftin,calitate si putin de lucru nu? sau cum ? atunci lasati masinile normele si aia ii....
ps: am zis in general ;) |
Ce ma ... eu asa zic ... daca vroiam sa duc 5 oameni imi luam transporter :D ... 3 maxim in nfs !!!
|
zici ca e GTR sa mor
|
pentru MariusPiticu de ce nu iti pui si niste sprancene ?dar ceva frumos nu prostii?
spuneti-mi si mie cum sa pun niste poze cu punto al meu sa va arat si eu ce am! va rog si mai am nevoie de ajutor nu stiu de unde sa cumpar amortizoare mai ieftine ca sau dus am suspensii sport pe punto am inteles ca ar fi injjur ce 200 E |
daca vrei ieftine..probabil din dezmembrari..magazine nu stiu sati zic care sa fie prin pascani de unde esti tu...incearca sati iei de pe internet..vezi preturile pe mai multe site-uri si iei de unde sunt mai ieftine...numai sa nu te trezesti cu ceva surpize..sa primesti altceva decat ai comandat :|
|
am de unde de aci ca sunt magazine slava domnului ba chiar vad ca si la mine in oras au inceput sa apara punto mai multe
|
am o mica problema..care ma poate ajuta...stiti ca dupa aprox 15 secunde la punto dupa ce ai pus contactul se blocheaza usile...la mine nu mai se blocheaza...si nu mai merge sa inchid usile nici din telecomanda de la alarma...stie careva de ce?mam uitat la panoul de sigurante si nu e arsa siguranta de la inchidere.daca inchid cu cheia se inchid toate usile odata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning