Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Cum se Trece de la 3 la 4 prezoane la dacie pareri plsss (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/79824-trece-3-4-prezoane-dacie-pareri-plsss.html)

cannavaro 26-12-09 12:48

Re: Cum se Trece de la 3 la 4 prezoane la dacie pareri plsss

Quote:

Originally Posted by andreigame (Post 2914741)
da......sunt cele mai nesigure treceri pe care poti sa le faci...si cele mai ieftine de altfel..

Nu sunt asa nesigure, n-am auzit pe nimeni sa moara sau sa ii soara roata in mers de la flanse.

andi_cimpean 26-12-09 17:35

Exact.

Toata lumea spune ca flanse reprezinta moarte sigura si ca iti ies rotile si fel si fel de ineptii.

Flansele sunt o alternativa, poate nu cea mai buna pentru ca sunt destul de grele si piesele care ar trebui schimbate in 5 ani de folosinta, le schimbi precum consumabilele.

bz-04-uvx 28-12-09 01:40

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2923861)
Exact.

Toata lumea spune ca flanse reprezinta moarte sigura si ca iti ies rotile si fel si fel de ineptii.

Flansele sunt o alternativa, poate nu cea mai buna pentru ca sunt destul de grele si piesele care ar trebui schimbate in 5 ani de folosinta, le schimbi precum consumabilele.

ai dreptate!sunt o alternativa la trecerile in 4 prezoane "ca la carte"...eu am de 1 an si nu mi-a sarit roata...cum spuneau multi altii!recunosc..nu e cea mai fericita alegere....

piticku 29-12-09 00:25

Oricum nu prea ascult eu nebunii din astea ca iti sare roata ca nu mai stiu ce.. asta mi-am propus si asta o sa fac si eu am mers cu 2 prezoane fara sa imi dau seama si nu s-a int. nimik si la o roata din fatza... asa ca asta este... trecerea oricum o fac prin flanse....de 10 cm cu aripi umflate si arcuri taiate ...;)

piticku 29-12-09 00:26

aaaa stie careva dimensiunea dintre prezoane la dacie???

cannavaro 29-12-09 14:48

Quote:

Originally Posted by piticku (Post 2930841)
Oricum nu prea ascult eu nebunii din astea ca iti sare roata ca nu mai stiu ce.. asta mi-am propus si asta o sa fac si eu am mers cu 2 prezoane fara sa imi dau seama si nu s-a int. nimik si la o roata din fatza... asa ca asta este... trecerea oricum o fac prin flanse....de 10 cm cu aripi umflate si arcuri taiate ...;)

10 cm nu-ti imaginezi cat inseamna la latime dar mai ales la greutate. O sa te abonezi la schimbat de rulmenti + ca nu stiu cine o sa-ti faca tie prezoane asa lungi.

B-11-AYG 29-12-09 14:51

cred ca a vrut sa spuna 10cm aripa umflata, nu flansa ca la 10 cm cred ca o singura flansa ajunge undeva pe la 10kg de bucata:lol:

cannavaro 29-12-09 15:17

pai si ce, la 40 de kg in plus, da barile si bancheta spate jos si ajunge la aceeasi greutate din talon.

pUmA 24-02-10 09:58

pana la urma merg sau nu fuzetele de r18 pe dacie?

B-11-AYG 24-02-10 11:05

Quote:

Originally Posted by pUmA (Post 3118517)
pana la urma merg sau nu fuzetele de r18 pe dacie?

nu.doar cu modificari ;)

pUmA 24-02-10 12:45

si care ar fi modificarile?

All times are GMT +2. The time now is 05:54.

- Copyright 2026 4Tuning